Στο ίδιο τραπέζι στο House of NYNN (πρώην Hilton) εθεάθη το μεσημέρι της Τετάρτης 3/12 ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον διευθυντή της «Καθημερινής», Αλέξη Παπαχελά. Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο πρωθυπουργός έχει κάνει στέκι το NYNN, ενώ η συνύπαρξη των δύο ανδρών αποκτά ιδιαίτερη αξία, δεδομένου ότι οι σχέσεις τους πέρασαν μια κρίση.

Διαβάστε: Η κοσμοπλημμύρα για το Ρέμο, η Σάπικα που έγινε talk of the town και του διαδικτύου, οι Θεσσαλονικείς του "Παλλάς", ο Γκολιδάκης που πάει παντού και η αγωνία του Παππά πριν τη χειραψία με τον Ανδρουλάκη


Οι γέφυρες που ρίχνει ο Μητσοτάκης προς τους ισχυρούς των media

Εν όψει των εορτών αποφάσισαν να τα πουν από κοντά , προκειμένου να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, φαίνεται πως ο αρχηγός Κυριάκος εσχάτως έχει αποδεχτεί εισήγηση να ξεκινήσει να ρίχνει γέφυρες προς τους ισχυρούς των media.