Οι απλήρωτες δόσεις του Open για την άδεια, ο κίνδυνος να του αφαιρεθεί... και το ανάστημα του Παπαμιμίκου
Τι αναφέρει η στήλη ''Big Mouth''
Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth, με βάση τα προβλεπόμενα, ο Ιβάν Σαββίδης του Open οφείλει να δίνει κάθε χρόνο 3,5 εκατ. ευρώ για την άδεια και ενώ βρισκόμαστε στον τελευταίο μήνα του έτους, δεν έχει δώσει ούτε ευρώ
Σοβαρός είναι πλέον ο κίνδυνος να χάσει την άδεια που κατέχει ο τηλεοπτικός σταθμός Open του προέδρου Ιβάν Σαββίδη, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr. Βλέπετε, με βάση τα προβλεπόμενα, οφείλει να δίνει κάθε χρόνο 3,5 εκατ. ευρώ για την άδεια και ενώ βρισκόμαστε στον τελευταίο μήνα του έτους, δεν έχει δώσει ούτε ευρώ.
Διαβάστε: Κρίσιμο το δεύτερο μισό της σεζόν για το Open - Διαφημιστική ανάσα αλλά και αρνήσεις σε προτάσεις μεταγραφής
Εφόσον θελήσει, το ΕΣΡ μπορεί μέχρι και να αφαιρέσει την άδεια από το κανάλι του ομογενούς επιχειρηματία. Ωστόσο, είναι δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που στο τιμόνι του σταθμού βρίσκεται πλέον ο ανιψιός του Ιβάν, Ανδρέας Παπαμιμίκος, που μόνο με το ανάστημα του μπορεί να εγγυηθεί το οτιδήποτε, στον οποιονδήποτε.
En