Πανηγυρίζει ο Κώστας Αρβανίτης για το πάγωμα της Mercosur - "Νίκη για τους αγρότες και την Αριστερά!"
"Στέλνουμε τη Mercosur στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο"
Για το πάγωμα της συμφωνίας Mercosur δεν άργησε να πανηγυρίσει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, κάνοντας λόγο μάλιστα για “νίκη για τους αγρότες και την Αριστερά!"
Για το “πάγωμα” της συμφωνίας Mercosur δεν άργησε να πανηγυρίσει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, κάνοντας λόγο μάλιστα για “νίκη για τους αγρότες και την Αριστερά!”
Διαβάστε: Το Ευρωκοινοβούλιο δεν ψήφισε τη Mercosur: Την στέλνει στο Ανώτατο Δικαστήριο
Ειδικότερα, με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Αρβανίτης δήλωσε: “Στέλνουμε τη συμφωνία Mercosur στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Υπερψηφίστηκε η πρόταση της Left και συναδέλφων από άλλες πολιτικές ομάδες να ζητηθεί η γνωμοδότηση του ΔΕΕ για τη συμβατότητα της συμφωνίας με τις συνθήκες της Ένωσης.
Η Συμφωνία πρέπει να ανασταλεί όσο εξετάζεται η υπόθεση. Καλούμε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ακούσει επιτέλους το Κοινοβούλιο και να μην προχωρήσει στην προσωρινή εφαρμογή της. Είναι θέμα δημοκρατίας”.
🔻 Νίκη για τους αγρότες και την Αριστερά! Στέλνουμε τη συμφωνία Mercosur στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
— Kostas Arvanitis 🔻 (@kostarvanitis) January 21, 2026
Υπερψηφίστηκε η πρόταση της Left και συναδέλφων από άλλες πολιτικές ομάδες να ζητηθεί η γνωμοδότηση του ΔΕΕ για τη συμβατότητα της συμφωνίας με τις συνθήκες της Ένωσης.
Η… pic.twitter.com/lAhWO5ZyEC
En