Το ταξίδι της Κεφαλογιάννη στην Ινδία, που κόστισε μόλις 3.800 ευρώ - Συνεχίζει κανονικά τη δουλειά της μετά τον ''χαμό'' για τη διάταξη
Οι αποκαλύψεις του ''Big Mouth''
Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ''Big Mouth'', η Όλγα Κεφαλογιάννη ήδη βρίσκεται στην Ινδία, προκειμένου να πείσει τους Ινδούς να επισκεφτούν κατά εκατομμύρια τη χώρα μας
Μπορεί η συζήτηση για την περιβόητη διάταξη του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη συνεπιμέλεια τέκνων που αξιοποίησε η Όλγα Κεφαλογιάννη να μην έχει κοπάσει, ωστόσο η υπουργός Τουρισμού συνεχίζει κανονικά και με τον νόμο τη δουλειά της.
Διαβάστε: Το σύντομο τετ-α-τετ Μητσοτάκη και Κεφαλογιάννη με φόντο την "τροπολογία" για τη συνεπιμέλεια και το βαρύ κλίμα...
To διήμερο ταξίδι της Κεφαλογιάννη στην Ινδία
Μάλιστα, όπως αναφέρει το «Big Mouth», σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», φαίνεται πως όλα αυτά που συνέβησαν καθυστέρησαν κατά μία ημέρα το ταξίδι, που είναι διήμερο, αφού θα διαρκέσει μέχρι και σήμερα, Τετάρτη (28/1).
Πάντως, αυτό που ξεχωρίζει, βλέποντας κανείς το εν λόγω έγγραφο, είναι το χαμηλό κόστος του ταξιδιού, που ανέρχεται στο ποσό των 3.800 ευρώ.
Δείτε το έγγραφο που αναρτήθηκε στη ''Διαύγεια'' για το ταξίδι της Όλγας Κεφαλογιάννη στην Ινδία:
Όλγα Κεφαλογιάννη για την τροπολογία στη γονική μέριμνα: «Οι οικογενειακές υποθέσεις δεν προσφέρονται για πολιτική εκμετάλλευση»
Υπενθυμίζεται πως η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας τις προηγούμενες ημέρες μετά τον δημόσιο διάλογο που άνοιξε γύρω από τη χρήση πρόσφατης τροποποίησης στο νομοθετικό πλαίσιο για τη γονική μέριμνα. Σε δήλωσή της, η υπουργός τόνισε ότι «οι οικογενειακές υποθέσεις, και ιδίως όταν αφορούν ανήλικα παιδιά, δεν προσφέρονται για εκβιασμούς ή πολιτική εκμετάλλευση», υπογραμμίζοντας ότι «ο σεβασμός, η προστασία και η ψυχική ασφάλεια των παιδιών μου αποτελούν για μένα υπέρτατη προτεραιότητα, πριν και πάνω από κάθε άλλο ρόλο που καλούμαι να υπηρετήσω». Παράλληλα, απορρίπτει κάθε απόπειρα πολιτικής αξιοποίησης μιας καθαρά οικογενειακής υπόθεσης, επισημαίνοντας ότι τέτοια ζητήματα δεν μπορούν να μετατρέπονται σε πεδίο δημόσιου διασυρμού.
Όπως ξεκαθαρίζει, έκανε χρήση μιας νόμιμης δυνατότητας που προβλέπεται για όλους τους γονείς, χωρίς εξαιρέσεις, την οποία στήριξε και ψήφισε ακριβώς επειδή τη θεωρεί δίκαιη και προσανατολισμένη στο συμφέρον των παιδιών. Η ίδια δεν κρύβει ότι στην προσωπική της ζωή αντιμετωπίζει μια δύσκολη πραγματικότητα, περιγράφοντας ότι τα 4 ετών παιδιά της αναγκάζονται να αλλάζουν σπίτι κάθε δύο ημέρες, σημειώνοντας ότι σε τόσο ευαίσθητη ηλικία η σταθερότητα αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ομαλή ψυχική τους ανάπτυξη.
Αφορμή για την έναρξη της δημόσιας συζήτησης αποτέλεσε το εξώδικο του πρώην συζύγου της υπουργού Τουρισμού, με το οποίο καταγγέλλεται ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε χρήση της συγκεκριμένης διάταξης. Την ίδια στιγμή, το parapolitika.gr αποκάλυψε ότι και η υπουργός έχει αποστείλει εξώδικο στον πρώην σύζυγό της, στο οποίο τον καταγγέλλει για τη δημιουργία τεχνητών εντάσεων, για τακτικές εκβιασμών με απαξιωτική και ειρωνική συμπεριφορά, καθώς και για μη τήρηση τόσο των μεταξύ τους συμφωνηθέντων όσο και της δικαστικής απόφασης.
En