"Ηλία, ρίχ' το": Χαρδαλιάς και Μαρκόπουλος στην έναρξη των έργων για τη δημιουργία της κεντρικής πλατείας στο Γαλάτσι (Βίντεο)
"Το Γαλάτσι αλλάζει, η Αττική αλλάζει"
Ο Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τον δήμαρχο Γαλατσίου, Γιώργο Μαρκόπουλο, "καμαρώνουν" για τη δημιουργία της κεντρικής πλατείας στο Γαλάτσι
Μια κεντρική πλατεία, ένα όνειρο πολλών ετών, πρόκειται να αποκτήσει σύντομα το Γαλάτσι, με τον περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, μαζί με τον δήμαρχο Γαλατσίου, Γιώργο Μαρκόπουλο, να δίνουν το εναρκτήριο λάκτισμα για την έναρξη της κατεδάφισης συγκεκριμένων κτιρίων, με το σύνθημα «Ηλία, ρίχ' το!».
Τελικά, αυτό το όνειρο θα γίνει σύντομα πραγματικότητα. «Εδώ θα είναι η πλατεία μας, εδώ θα παίζουν τα παιδιά μας», αναφέρει ο κ. Μαρκόπουλος, με τον Νίκο Χαρδαλιά να προσθέτει: «Το Γαλάτσι αλλάζει, η Αττική αλλάζει. Ενώνουμε δυνάμεις για να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των πολιτών».
Τέλος, στο βίντεο αναφέρεται ότι η πλατεία θα τελειώσει πριν από το μετρό στην περιοχή, ενώ, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Αττικής, στην πλατεία θα δημιουργηθεί πάρκινγκ 280 θέσεων και το 2ο επίπεδο θα συνδέεται με το μετρό.
Δείτε το βίντεο:
"Ηλία, ρίχ' το": Χαρδαλιάς και Μαρκόπουλος ξεκινούν τα έργα για την κεντρική πλατεία στο Γαλάτσι (Βίντεο)
Όπως αναφέρεται από τον δήμαρχο Γαλατσίου σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν το 2014 μίλησε με τον ιδιοκτήτη ενός εκ των κτιρίων, που έπρεπε να κατεδαφιστούν, προκειμένου να γίνει η πλατεία, εκείνος του έδωσε απάντηση: «Εγώ δεν το δίνω». Ο Γιώργος Μαρκόπουλος επισημαίνει ότι το να αποκτήσει το Γαλάτσι μια κεντρική πλατεία ήταν «το όνειρό μας από παιδιά».Τελικά, αυτό το όνειρο θα γίνει σύντομα πραγματικότητα. «Εδώ θα είναι η πλατεία μας, εδώ θα παίζουν τα παιδιά μας», αναφέρει ο κ. Μαρκόπουλος, με τον Νίκο Χαρδαλιά να προσθέτει: «Το Γαλάτσι αλλάζει, η Αττική αλλάζει. Ενώνουμε δυνάμεις για να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των πολιτών».
Τέλος, στο βίντεο αναφέρεται ότι η πλατεία θα τελειώσει πριν από το μετρό στην περιοχή, ενώ, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Αττικής, στην πλατεία θα δημιουργηθεί πάρκινγκ 280 θέσεων και το 2ο επίπεδο θα συνδέεται με το μετρό.
Δείτε το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
En