Ένας ακόμα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χάρης Μαμουλάκης, εμφανίστηκε να τάσσεται στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι ΣΥΡΙΖΑ «είναι σε μια μεταβατική φάση και ίσως έχει κλείσει και τον κύκλο του». Αναφερόμενος μάλιστα στο νέο πολιτικό εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα, τόνισε: «Είμαστε 25-26 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που η πλειονότητά τους κινούμαστε προς τον Αλέξη Τσίπρα. Ίσως και από άλλους χώρους. Αλλά ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει με όρους κοινωνίας, το έδειξε και η ομιλία του στο Ηράκλειο». Όπως αναφέρει η στήλη Τζόκερ του parapolitika.gr, βουλευτής Κρήτης ανέφερε ότι ο ίδιος βλέπει πλέον έναν διαφορετικό Αλέξη Τσίπρα, πιο έμπειρο, που έχει μάθει από τα λάθη που έκανε.

Διαβάστε: Το rebranding Ζούλα με το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ στο οποίο αρνήθηκε να συμμετάσχει ο Τσίπρας και το "δράμα του 2015" που… πουλάει ακόμα

Πρόσθεσε πως και το βιβλίο που έγραψε ο πρώην πρωθυπουργός, «Ιθάκη», δείχνει ότι έχει αλλάξει. Υποστήριξε επίσης ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε μια έντιμη διαδρομή (σε αντιδιαστολή με τη νυν κυβέρνηση που κινείται σε ένα περιβάλλον διαφθοράς και σκανδάλων) και επισήμανε ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα φέρει νέα πρόσωπα και φρέσκα: «Παντού τα πρόσωπα είναι καθοριστικά, τα πρόσωπα εκείνα είναι που φτιάχνουν τη διοίκηση», σημείωσε, ενώ παραδέχτηκε ότι ο Τσίπρας έχει κάνει λάθος στην επιλογή προσώπων κατά το παρελθόν.

Ακόμα, ο κ. Μαμουλάκης διέψευσε ότι ο ίδιος κινήθηκε κάποια στιγμή προς το ΠΑΣΟΚ. «Με τον Ανδρουλάκη δεν κρύβω είμαστε φίλοι, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Αλλά παρόλο το καλό κλίμα, παρά τις επαφές, ποτέ δεν φτάσαμε σε σοβαρό επίπεδο, δεν έγινε κάποια σοβαρή συζήτηση για να ενταχθώ στο ΠΑΣΟΚ», σημείωσε.