Μια «συνομοσπονδία», που έχει ως στόχο να κάνει ζημιά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει κάνει εσχάτως την εμφάνισή της. Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν, εκτός από τα γεροντάκια του γαλάζιου Muppet Show (μιλάμε φυσικά για τους Καραμανλή και Σαμαρά) και τον πρόεδρο Βενιζέλο, και κάτι άλλοι τύποι, που εσχάτως το μόνο που ελπίζουν είναι να «πέσει» κάτω από το 25% η ΝΔ.

Διαβάστε: Κυριάκος Μητσοτάκης: Πώς "χτίζει" μεταρρυθμιστικό αφήγημα για το 2027 με "όπλο" το Σύνταγμα - Οι "καυτές" παρεμβάσεις από τα πανεπιστήμια έως τη δίωξη υπουργών και τα διλήμματα στους πολίτες

Μάλιστα, είναι οι ίδιοι που οραματίζονται να συγκροτήσουν μια κυβέρνηση «ειδικού σκοπού» (αν και το εύκολο θα ήταν να φτιάξουν μια ειδικής ανάγκης), που θα είχε (λέει) ως βασική, αν όχι μόνη αποστολή, να λασπώσει τον πρωθυπουργό.