Παρόντες στην 78η Επέτειο Ανεξαρτησίας του Κράτους του Ισραήλ οι Γεωργιάδης, Βορίδης, Ζαχαράκη και Γκίλφοϊλ (Βίντεο)
"Χρόνια πολλά Ισραήλ!"
Μεταξύ των παρευρισκόμενων στην 78η Επέτειο Ανεξαρτησίας του Ισραήλ ήταν οι Γεωργιάδης, Βορίδης, Ζαχαράκη, Αποστολάκης ενώ παρούσα ήταν και η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Φίλοι και προσωπικότητες από τον χώρο του επιχειρείν, της πολιτικής, της διπλωματίας, του πολιτισμού, των ενόπλων δυνάμεων, των τεχνών και γραμμάτων και της δημοσιογραφίας έδωσαν το «παρών» στην 78η Επέτειο Ανεξαρτησίας του Κράτους του Ισραήλ.
Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν οι Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης, Σοφία Ζαχαράκη, Ευάγγελος Αποστολάκης ενώ παρούσα ήταν και η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.
Ο Πρέσβης κ. Νόαμ Κατς αναφέρθηκε στην στρατηγική συνεργασία Ισραήλ-Ελλάδας, στα επιτεύγματα του Ισραήλ και συγκίνησε με την ομιλία του αναφέροντας ότι η Ελλάδα βρίσκεται μέσα στην καρδιά του. «Την 78η Επέτειο Ανεξαρτησίας του Κράτους του Ισραήλ γιορτάσαμε και φέτος στην Αθήνα σε μια πολύ εγκάρδια εκδήλωση πλαισιωμένη από στενούς φίλους και συνεργάτες της Πρεσβείας του Ισραήλ», ανέφερε επιπλέον. Κλείνοντας είπε στους προσκεκλημένους «εις το επανιδείν» μιας και ολοκληρώνει την θητεία του σε λίγους μήνες.
«Εκλεκτοί φίλοι και προσωπικότητες από τον χώρο του επιχειρείν, της πολιτικής, της διπλωματίας, του πολιτισμού, των ενόπλων δυνάμεων, των τεχνών και γραμμάτων και της δημοσιογραφίας μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχόμαστε για το Ισραήλ ειρήνη, πρόοδο και ευημερία! Χρόνια πολλά Ισραήλ!», τόνισε ο κ. Κατς.
En