Πλήρης επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ του parapolitika.gr το οποίο έλεγε ότι ο Κώστας Καραμανλής

«με βάση τα σημερινά δεδομένα, είναι το μόνο πρόσωπο που έχει την δυνατότητα να απευθυνθεί και να πείσει την κοινωνία, υπέρ της αναγκαιότητας του «ΝΑΙ»» . Όπως γράφαμε , έγκριτος δημοσκόπος, έλεγε στα parapolitika πως «μια on camera δήλωση του Καραμανλή, θα γύριζε τούμπα το σκηνικό και επειδή, οι ώρες είναι κρίσιμες, οφείλουν τα στελέχη της Ν.Δ., να πείσουν τον ανιψιό του ανθρώπου που οραματίστηκε στην Ελλάδα στην Ευρώπη των ισχυρών, μετά από έξι χρόνια σιωπής να βγει και να μιλήσει»

Η άποψη του parapolitika.gr κερδίζει τις τελευταίες ώρες έδαφος, όχι μόνο στο περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή , αλλά και στον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό, που όπως φαίνεται έχει πάρει την μεγάλη απόφαση να στείλει ηχηρό μήνυμα στον ελλγηνικό λαό, εν όψει των έτσι και αλλιώς ραγδαίων εξελίξεων. Ο Καραμανλής, γνωρίζει πως αυτή την στιγμή, με την ροή που έχουν πάρει τα πράγματα, διακυβεβεύεται το ίδιο το κληροδότημα του Εθνάρχη.

Και δεν είναι υπάρχει καταλληλότερος άνθρωπος από αυτόν να συσπειρώσει, να ενώσει και να σταματήσει τον κατήφορο. Για αυτό και θα μιλήσει on camera μέχρι την Παρασκευή.