Αφροδίτη Λατινοπούλου: Όταν η πρόεδρος της "Φωνής Λογικής" πρωταγωνιστούσε σε βίντεο κλίπ γνωστού τραγουδιστή (Βίντεο)
Δείτε το βίντεο κλιπ
Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε εμφανιστεί σε βιντεοκλίπ γνωστού Έλληνα τραγουδιστή, σε μια εικόνα που λίγοι θυμούνται σήμερα
Ένα ξεχασμένο κεφάλαιο από το παρελθόν της Αφροδίτης Λατινοπούλου επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς αποκαλύπτεται η συμμετοχή της σε βίντεο κλιπ που γυρίστηκε το 2014. Η σημερινή ευρωβουλευτής εμφανίζεται ως πρωταγωνίστρια στο μουσικό project του Χρήστου Ασλάνη, σε μια εποχή που η πολιτική σκηνή δεν αποτελούσε ακόμα μέρος της ζωής της.
Διαβάστε: Τηλεοπτική κόντρα Λατινοπούλου με Παϊτέρη περί… καταγωγών: "Να μας πει αν αγόρασε η μάνα της χαλί από γύφτο" - "Από γύφτο δεν περίμενα και κάτι καλύτερο" (Βίντεο)
Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η συμμετοχή σε βίντεο κλιπ πριν την ενασχόλησή της με την πολιτική
Πολύ πριν αναλάβει ευθύνες στην Ευρωβουλή και πριν ιδρύσει τη «Φωνή Λογικής», η Αφροδίτη Λατινοπούλου έκανε ένα «πέρασμα» στον καλλιτεχνικό χώρο. Το τραγούδι με τίτλο «Πλανήτης Γη» αποτελεί δημιουργία του Χρήστου Ασλάνη και κυκλοφόρησε επίσημα το 2014. Η μουσική σύνθεση φέρει την υπογραφή των Σωτήρη Νούκα και Σάκη Αζά, ενώ τη στιχουργική επιμέλεια ανέλαβαν ο ίδιος ο τραγουδιστής μαζί με τη Λία Σιούτη.
Το βίντεο κλιπ που παραμένει διαθέσιμο στο YouTube
Στο βίντεο κλιπ, η νυν ευρωβουλευτής υποδύεται τη σύντροφο του καλλιτέχνη. Οι εικόνες που απαθανατίζονται στο κλιπ παρουσιάζουν την Αφροδίτη Λατινοπούλου σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο από αυτόν που το κοινό έχει συνηθίσει σήμερα.
En