Ο ανεξάρτητος, εδώ και λίγες μέρες, δημοτικός σύμβουλος του δήμου της Αθήνας και υποψήφιος δήμαρχος, Χρήστος Τεντόμας, φαίνεται, σύμφωνα με τη στήλη ''Big Mouth'' του powergame.gr, να μην μπορεί να αποφασίσει ξεκάθαρα για τη θέση του στο θέμα των Προσφυγικών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς τάχθηκε υπέρ της θέσης του περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά για την ανάπλαση της περιοχής και στη συνέχεια υπέρ της θέσης του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, για κοινή απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο.

Διαβάστε: Δήμος Αθηναίων: Ψήφισμα για τα Προσφυγικά - Ζητά διακοπή σύμβασης και τέλος στην απεργία πείνας


Ο Χαρδαλιάς, ο Δούκας και η "χρυσή τομή" Τεντόμα

Ο Χρήστος Τεντόμας, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή», πρότεινε να διακοπεί η προγραμματική σύμβαση της περιφέρειας και να ξεκινήσει διάλογος, αλλά με χρονοδιάγραμμα. Κοινώς, το έργο να διακοπεί, να ξαναρχίσει η συζήτηση από το μηδέν αλλά με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα.

Από την άλλη πλευρά, ο ίδιος δεν εξήγησε το τι θα γίνει αν παρέλθει το χρονοδιάγραμμα αλλά και το γιατί τελικά δήλωσε αποχή στο τελικό ψήφισμα, με τη στήλη να αναρωτιέται το αν ήταν δύσκολο να διαλέξει το αν συμφωνεί περισσότερο με τον Νίκο Χαρδαλιά ή με τον Χάρη Δούκα ή αν δεν του άρεσε το χρονοδιάγραμμα. Πάντως όπως επισημαίνει η στήλη, όλοι οι «γαλάζιοι αντάρτες», μάλλον δεν έχουν πρόβλημα να να «βάλουν πλάτη» σε οποιονδήποτε, αρκεί να ζημιώσουν τους μέχρι χθες «δικούς»  τους.