Παύλος Χρηστίδης: Λαμπερή εκδήλωση στη Δάφνη για την ονομαστική εορτή του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - "Παρών" ο Νίκος Ανδρουλάκης, ποια άλλα στελέχη του κόμματος παρευρέθηκαν (Εικόνες)
Ατμόσφαιρα και στιγμές από τη γιορτή
Ο Παύλος Χρηστίδης γιόρτασε την ονομαστική του εορτή σε εκδήλωση με μεγάλη προσέλευση στη Δάφνη, παρουσία βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ που τον τίμησαν
Η εκδήλωση στη Δάφνη για την εορτή του Παύλο Χρηστίδη και η παρουσία στελεχών του ΠΑΣΟΚ
Η εορταστική εκδήλωση για τον Παύλο Χρηστίδη διοργανώθηκε σε κεντρικό χώρο της Δάφνης, όπου συγκεντρώθηκαν δεκάδες άνθρωποι για να τιμήσουν την ονομαστική του εορτή. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο, με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν τη γιορτή και να ανταλλάσσουν ευχές με τον εορτάζοντα. Στην εκδήλωση για τον Παύλο Χρηστίδη παρευρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βαρδακαστάνης, καθώς και αρκετοί βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι έσπευσαν να του ευχηθούν ολόψυχα, όπως ο Μιχάλης Κατρίνης, ο Φραγκίσκος Παρασύρης, ο Ανδρέας Πουλάς, η Κατερίνα Σπυριδάκη και η Νάγια Γρηγοράκου. Παράλληλα, σημαντικά στελέχη του κόμματος έδωσαν το παρόν, δείχνοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό τους προς το πρόσωπό του. Τον Παύλο Χρηστίδη ευχήθηκαν από κοντά ο σύζυγος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης, αλλά και ο γιος της, Γιώργος. Οι παρόντες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν σε ένα άτυπο πλαίσιο, μακριά από τις επίσημες πολιτικές υποχρεώσεις.
Δείτε φωτογραφίες:
En