Καλά στην υγεία του και εκτός νοσοκομείου, είναι ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος. Από τό περιβάλλον του, έγινε γνωστό ότι χθες εισήχθη αιφνιδίως σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, μετά τους ισχυρούς πόνους που αισθάνθηκε στην πλάτη και τη μέση. Οι γιατροί διέγνωσαν πέτρα στην ουροδόχο κύστη, και του συνέστησαν να πίνει πολύ νερό μέχρις ότου αντιμετωπίσει ριζικά το θέμα.
Ο κ.Λοβέρδος που επιστρέφει το απόγευμα στην Αθήνα, συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Γεώργιο Καλαντζή, τον πρέσβη της Ελλάδας στην 'Αγκυρα Κυριάκο Λουκάκη και τον γενικό Πρόξενο στην Κωνσταντινούπολη, Νικόλαο Μαθιουδάκη.
Ο 'Έλληνας υπουργός είχε μακρά συνομιλία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη για τα θέματα που απασχολούν το Πατριαρχείο και την εδώ ομογένεια, αναφέρει σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Φανάρι.
Στη συνάντηση συμμετείχε ο μητροπολίτης Ανδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος διευθυντής του γραφείου του, του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα και ο πατήρ Βαρθολομαίος, γραμματέας της Συνόδου.
Ο κ. Λοβέρδος είχε περαιτέρω συναντήσεις με παράγοντες της ομογένειας και θα επιστρέψει στην Αθήνα αργότερα σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα... "κερδοσκοπικά τέρατα" που θα δει μυστικά ο... ΣΥΡΙΖΑ!