«Μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου υπάρχει ο κίνδυνος το ΠΑΣΟΚ να μπει σε έναν κύκλο εσωστρέφειας και κάτι τέτοιο είναι το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Κεντροαριστερά στα fm, με τους Γρηγόρη Ψαριανό και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο, ο πρώην υπουργός Παντελής Καψής.

Ο κ. Καψής σχολίασες πως «στην παρούσα φάση δεν μπορεί κάποιοι να ανακινούν τέτοια θέματα», σημειώνοντας ότι «ενδεχομένως η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές το Μάρτιο με αιχμή την προεδρική εκλογή και είναι λάθος να ασχολούμαστε με εσωτερικά ζητήματα».


Ερωτηθείς αν το ΠΑΣΟΚ έχει την πολυτέλεια να πάει σε ένα συνέδριο χωρίς τον Γιώργο Παπανδρέου, απάντησε πως «κανείς δεν θέλει να αποκλείσει κανέναν» και εξέφρασε την ελπίδα συμμετάσχουν όλοι στο συνέδριο, ενώ συμπλήρωσε ότι «δεν είναι σωστό να τίθεται θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ» υπογραμμίζοντας πως εάν ήταν αρχηγός του Κινήματος θα ήθελε ένα συνέδριο ανοιχτό στο οποίο θα γίνει συζήτηση για την ουσία της πολιτικής.

Σε ερώτηση τι επιδιώκει ο Γιώργος Παπανδρέου με τις κινήσεις αυτές, απάντησε δημοσιογραφικά λέγοντας πως υπάρχει μια αλληλουχία παρεξηγήσεων ευρύτερα στο πολιτικό σύστημα και περισσότερο μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Είπε πως υπάρχει ένα βεβαρυμένο παρελθόν και ο καθένας μεταφράζει τα πράγματα..


Είπε πως πρέπει να γίνει μα πρόταση που θα απευθύνεται προς την Κεντροαριστερά και τα κόμματα.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΨΗΣ 24/11/2014 by Parapolitika.Gr on Mixcloud