Ένα κομμάτι από την περίφημη πορτοκαλόπιτα που έκανε δώρο στον Ευκλείδη Τσακαλώτο η γιαγιά ενός συμμαθητή του γιου του, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σήμερα οι συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών και οι δημοσιογράφοι.

Η ιστορία της... πορτοκαλόπιτας ξεκίνησε την Παρασκευή μετά την κόντρα που είχε ο υπουργός Οικονομικών με τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου. Με αφορμή αυτό το θερμό επεισόδιο, η γιαγιά ενός φίλου του γιου του έκανε δώρο στον κ. Τσακαλώτο μια πορτοκαλόπιτα φτιαγμένη από τα χεράκια της.

Το απρόσμενο δώρο αποκάλυψε ο κ. Τσακαλώτος, την επόμενη μέρα στην ομιλία του στη βουλή κατά τη διάρκεια της ψήφισης του προϋπολογισμού.

«Σήμερα το πρωί, βρήκα ένα δώρο, από την γιαγιά ενός συμμαθητή του γιου μου, μία πορτοκαλόπιτα. Κάθε φορά που θα μιλάς έτσι στον Οικονόμου θα σου φτιάχνω πορτοκαλόπιτα μου είπε», είπε ο κ. Τσακαλώτος και συμπλήρωσε με χιούμορ ότι «επειδή και εγώ και ο κ. Οικονόμου, προσέχουμε τη διατροφή μας, θα προσέχω πώς θα του μιλάω».

Ο κ. Τσακαλώτος δεν κράτησε το γλυκό για τον ίδιο και σήμερα την πορτοκαλόπιτα δοκίμασαν στην αίθουσα Τύπου οι συνεργάτες του αλλά και οι δημοσιογράφοι.