«Ανήκω στον κεντρώο παραδοσιακό χώρο. Άλλωστε πιστεύω πως η ιδεολογία του κέντρου είναι χρήσιμη ακόμη περισσότερο στις συνθήκες που βιώνουμε» ανέφερε ο Γιώργος Καρράς στα parapolitika.gr χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο και απαντώντας αινιγματικά στις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στο ΠΑΣΟΚ.

Φυσικά απορρίπτει κάθε συνεργασία ή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη Νέα Δημοκρατία, αναφέροντας πως «οι μεν προσδιορίζονται ως ριζοσπάστες και οι δε παραείναι συντηρητικοί. Γι’ αυτό και ο χώρος του Κέντρου είναι απαραίτητος».

Ακόμη ο κος Καρράς δεν αποκλείει να τον δούμε και σε κάποιον από τους νέους φορείς που δημιουργούνται. «Είναι πολλές οι διεργασίες που γίνονται. Τόσες πολλές μάλιστα που δεν προλαβαίνω ούτε να τις παρακολουθήσω. Πάντως, αν η παρουσία μου είναι χρήσιμη εγώ δηλώνω παρών» ανέφερε ο κος Καρράς.

Τέλος απέκλεισε οποιαδήποτε περίπτωση να επιστρέψει στην Ένωση Κεντρώων αφού όπως χαρακτηριστικά είπε στα parapolitika.gr «δεν έχω λόγους να κάνω κάτι τέτοιο. Εγώ εργάστηκα σκληρά και για τις θέσεις και για την ιδεολογία του κόμματος, όμως ο Βασίλης Λεβέντης νόμιζε πως όλο το κόμμα είναι εκείνος».

Π.Κ.