Πλημμύρισε από κόσμο το Electra Palace στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη. H μεγάλη αίθουσα της εκδήλωσης γέμισε ασφυκτικά και πολύς κόσμος έμεινε εκτός, για να παρακολουθεί την ομιλία του Κωστή Χατζηδάκη από μια οθόνη τηλεόρασης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολλά νέα παιδία. Επίσης διακρίναμε αρκετούς δημάρχους και στελέχη της αυτοδιοίκησης από τη Β΄Αθηνών, πρώην βουλευτές και κομματικά στελέχη.

Πάντως ο Κωστής Χατζηδάκης παρ’ όλο το εορταστικό και σχεδόν προεκλογικό κλίμα της συγκέντρωσης εμφανίστηκε στην ομιλία του ιδιαίτερα ανήσυχος για την πορεία της χώρας και είπε χαρακτηριστικά ότι «τα πράγματα είναι σοβαρότερα απ΄ ό,τι φαίνονται. Ο λαϊκισμός, αυτό το εθνικό καρκίνωμα κινδυνεύει να καταστρέψει τις οικογένειάς μας και τα σπίτια μας».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Κωστής Χατζηδάκης ξεκαθάρισε ότι «η ΝΔ λέει λίγα για να τα κάνει όλα. Υπάρχει ελπίδα αλλά είναι η ελπίδα της αλήθειας, της σοβαρότητας και της κοινής λογικής».