Μία ομολογουμένως μεγαλειώδη συγκέντρωση πραγματοποίησε την Κυριακή, σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων και πρώην πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Χρήστος Τεντόμας, με αφορμή την κοπή πίτας της πρωτοβουλίας πολιτών "Η Αθήνα είμαστε εμείς" της οποίας ηγείται.

Η πρωτοβουλία αποτελεί την πρώτη κίνηση για τα δημοτικά δρώμενα της Αθήνας και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι ένας από τους βασικούς συνδυασμούς που θα διεκδικήσει τον δήμο της Αθήνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Ο Χρήστος Τεντόμας στην ομιλία του, απευθυνόμενος στους Αθηναίους που τον στηρίζουν και απέσπασε το ένθερμο χειροκρότημα τους, είπε χαρακτηριστικά: "Η Αθήνα είμαστε όλοι Εμείς, οι απλοί πολίτες και εμείς θα τη φτάσουμε εκεί που πραγματικά της αξίζει. Επιμένουμε Αθήνα. Συνεχίζουμε μαζί."

Μέχρι στιγμής, αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ενταχθεί, στην πρωτοβουλία αυτή, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, βουλευτές και αρκετοί έμπειροι αυτοιδιοικητικοί της περιοχής.

Το παρών, μεταξύ άλλων, έδωσε και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης που ήταν και η πρώτη του ομιλία σε μεγάλη συγκέντρωση μετά την περιπέτεια της υγείας του.