Στην Κρήτη βρέθηκαν για δεύτερη χρονιά πρώην και νυν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προσκεκλημένοι του βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη, όπου διέμειναν, για μία εβδομάδα περίπου, στην «Ακτή Ζευς» στα σύνορα Ηρακλείου – Ρεθύμνου.

Πρόκειται για τους βουλευτές Όλγα Κεφαλογιάννη, Μαρία Αντωνίου, Κώστα Σκρέκα, Κώστα Κουκοδήμο, την πρώην υφυπουργό και βουλευτή Ζέττα Μακρή και τους πρώην βουλευτές Διονύση Σταμενίτη και Λάζαρο Τσαβδαρίδη. Την «γαλάζια» παρέα συμπλήρωναν η Εβίτα Γιακουμάτου καθώς και η Γεωργία Γκίκα, γραμματέας και έμπιστος άνθρωπος του Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί δέχτηκαν πρόσκληση και από τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος τους συνάντησε στο Ηράκλειο και τους έκανε το τραπέζι απολαμβάνοντας τις νοστιμιές της κρητικής κουζίνας.

Το πρόγραμμα φέτος περιελάμβανε πεζοπορία στο φαράγγι της Σαμαριάς καθώς και επίσκεψη στη Μονή Αρκαδίου. Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες του parapolitika.gr, οι «γαλάζιοι» βουλευτές δεν βρίσκονταν και στην καλύτερη φυσική κατάσταση με αποτέλεσμα να κουραστούν παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε.

Η παρέα αποχώρησε από τη νησί με τις καλύτερες εντυπώσεις, ευχαριστώντας τον Γιάννη Κεφαλογιάννη και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι.