Παρότι το δημοσίευμα του parapolitika.gr αποκαλύπτει τον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, να χορεύει ζεϊμπέκικο στα γενέθλια του ιδιοκτήτη του Αγία Ζώνη, Θεόδωρου Κουντούρη, ο κ. Κουρουμπλής τις προηγούμενες μέρες δεν είχε δώσει καμία ένδειξη, στις δεκάδες συνεντεύξεις του, οτι γνωρίζεται με τον ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ». 

Αντιθέτως, ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε στον κ. Κουντούρη και την εταιρία του με αρνητικό τρόπο, λέγοντας, μεταξύ άλλων, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, στις 20/9, οτι «η όλη ιστορία των εταιρειών που είχε ο πλοιοκτήτης κατά το παρελθόν φαίνεται ότι δεν είναι διαφανής». 

Επιπλέον, στη συνέντευξη του στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και τη Σία Κοσιώνη, στις 14/9, ο κ. Κουρουμπλής είπε πως γνωρίζει πως ο κ. Κουντούρης ενεπλάκη σε υποθέσεις λαθρεμπορίας 2-3 χρόνια πριν. 

Το απόσπασμα στο 10.09"

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν ο υπουργός τα γνώριζε αυτά ενω χόρευε στο κλαμπ Ammos, που γιόρταζε τα γενέθλια του ο κ. Κουντούρης. Πάντως, όλως τυχαίως, η σύζυγος Κουντούρη, η οποία μετέδιδε live στο Facebook τα στιγμιότυπα του πάρτι, «κατέβασε» τον λογαριασμό της λίγη ώρα μετά το δημοσιεύμα του parapolitika.gr.