Ένα «τρικούβερτο» γλέντι στήθηκε χθες σε γνωστό μαγαζί στο Αιγάλεω με αφορμή την ονομαστική εορτή του «γαλάζιου» αυτοδιοικητικού παράγοντα Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω οργάνωσε ένα τραπέζι με υψηλούς προσκεκλημένους από τη Νέα Δημοκρατία και δεν είναι λίγοι αυτοί που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Ανάμεσα τους ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τον οποίο συνδέει στενή φιλία με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, και ο οποίος το τελευταίο διάστημα όλο και αυξάνει τις δημόσιες εμφανίσεις του ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις φίλων του. Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος φάνηκε ότι το διασκέδασε με την ψυχή καθώς θυμήθηκε τα παλιά και συζήτησε αρκετά και για την επικαιρότητα αφού όλοι τον πλησίαζαν και ήθελαν να ακούσουν την άποψη του.

Τα βλέμματα «τράβηξαν» ο Γιώργος Πατούλης με το ζεϊμπέκικο που χόρεψε και ο Φίλιππος Ταυρής να έχει το μικρόφωνο και να του τραγουδάει.

Επίσης παραβρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, ο οποίος δε χάνει την ευκαιρία να επιβεβαιώνει την άριστη σχέση που διατηρεί με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αλλά και με πολλούς αλλούς του κοινού τους περιβάλλοντος, κυρίως καραμανλικής προέλευσης.

Επίσης, το παρών έδωσε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης καθως και τα στελέχη Κώστας Ζωντανός, Αλέκος Κόκκαλης, Σέργιος Τσίφτης, Θεόδωρος Δαμιανός καθώς και πληθώρα άλλων κομματικών φίλων και μη.