Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
ii0rwea2fdwtoijsqazd
Παραπολιτικά

Ποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Βρήκαν αφορμή να αναδυθούν ξανά στην επιφάνεια

Την ευκαιρία που έψαχναν να έρθουν ξανά στην επιφάνεια βρήκαν πολιτικοί και στελέχη που προσπεράστηκαν από τις εξελίξεις ή απορρίφθηκαν από τον λαό με αφορμή το συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Η ευρεία υποστήριξη του κόσμου στο κάλεσμα της περασμένης Κυριακής, άνοιξε την όρεξη σε πολλούς από τους παραπάνω πολιτικούς να προσπαθήσουν να «καπελώσουν» τη συγκέντρωση και να χρησιμοποιήσουν το αίτημα των Ελλήνων να μην συμπεριληφθεί ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία της γειτονικής χώρας.

Πρόσωπα που «αποβλήθηκαν» από το ίδιο το πολιτικό σύστημα από την Κυριακή και μετά διαρρέουν προς κάθε κατεύθυνση ότι βρίσκονται σε διαρκείς συζητήσεις για τη δημιουργία κόμματος στον χώρο της Δεξιάς, αγνοώντας ότι το συλλαλητήριο της Κυριακής δεν είχε πολιτική χροιά και όποιοι προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν για δικό τους όφελος, αποβλήθηκαν.

Πρόκειται για ανθρώπους που ο ένας υπενθυμίζει την παρουσία του στον άλλον και τονίζουν εκατέρωθεν τους ρόλους τους, με τη λεπτομέρεια ότι ο μόνος που τους ακούει είναι το περιορισμένο ακροατήριό τους.