Παρά τη μεγάλη οικονομική επιφάνεια του ζεύγους Αντωνοπούλου - Παπαδημητρίου, «απαίτησε» από τον ελληνικό λαό, κάνοντας χρήση της ευεργετικής διάταξης που ψηφίστηκε στη Βουλή, να πληρώνει το ενοίκιό τους σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι.

Με εισόδημα μισό εκατομμύριο ευρώ, επενδύσεις 3 εκατομμυρίων ευρώ και σπίτια σε Νέα Υόρκη, Σύρο και Γλυφάδα το ζεύγος Παπαδημητρίου δεν θεώρησε ότι είναι επιβάρυνση, αλλά δικαίωμά του να εξασφαλίσει από το υστέρημα των Ελλήνων το ενοίκιό του.

Άλλωστε η απληστία με την οποία αντιμετωπίστηκε η όλη κατάσταση από το πρώην υπουργικό ζεύγος, που με το ζόρι... οδηγήθηκαν στην έξοδο από την κυβέρνηση, αποτυπώθηκε ξεκάθαρα και από την ανακοίνωση της Ράνιας Αντωνοπούλου η οποία ήταν στη λογική «Καλά, πώς κάνετε έτσι; Θα σας τα επιστρέψω».  

Η κα Αντωνοπούλου θεώρησε περιττή μια συγνώμη προς τον ελληνικό λαό και προτίμησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της δηλώνοντας ότι τα χρήματα τα έπαιρνε με νόμιμο τρόπο. Η εκατομμυριούχος υπουργός δεν μπορούσε φυσικά να διανοηθεί σε καμία περίπτωση ότι θα έπρεπε να παραιτηθεί για… 23.000 ευρώ. Ε, έλεος κάπου…

Πάρτε τα πίσω κι αφήστε την ήσυχη… Άφησε να εννοηθεί επίσης στην ανακοίνωσή της ότι έκανε χάρη στην Αλέξη Τσίπρα που την παρακάλεσε να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και που η ίδια και ο σύζυγός της άφησαν πίσω την καριέρα τους και τα πλούτη τους στην Αμερική και ήρθαν στην Ελλάδα για να σώσουν τους Έλληνες από την ανεργία.

Το δήλωσε δε ξεκάθαρα «δεν ήρθα στην Ελλάδα για να γίνω πλουσιότερη», δηλώνοντας ότι είναι ήδη πλούσια και ότι δεν θα είχε σε καμία περίπτωση ανάγκη τα χρήματα του ελληνικού λαού. Τα πήρε όμως.