Έντονη είναι η κινητικότητα παρατηρούμε τους τελευταίους μήνες στη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εβδομάδα που μας πέρασε όπου πραγματοποιήθηκε πληθώρα εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα την προηγούμενη Κυριακή πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας πρότασης παιδείας της ΜΑΚΙ στην Ελληνοαμερικανική Ένωση με τη συμμετοχή της Νίκης Κεραμέως, Βουλευτού Επικρατείας και Τομεάρχη Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί πρών υπεύθυνοι της Μαθητικής Ανεξάρτητης Κίνησης που προσκλήθηκαν από την σημερινή Υπεύθυνη Χριστίνα Νιάνια.

Η ΟΝΝΕΔ επίσης μέσω του Υπευθύνου της Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Φώτη Βρέκου άνοιξε το θέμα του δημογραφικού προβλήματος της χώρας μέσω της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, ενώ εκεί συμμετείχαν εκατοντάδες ΟΝΝΕΔίτες.

Σύμφωνα επίσης με αποκλειστικές πληροφορίες η ΟΝΝΕΔ το επόμενο διάστημα ετοιμάζεται να λανσάρει την καμπάνια των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019 που θα υπάρξει μία σειρά καινοτόμων δράσεων και εκδηλώσεων. Η Γραμματεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ με την καθοδήγηση του Υπευθύνου της Δημήτρη Τρούπου, συναντάται συνεχώς στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης.

Σίγουρα δεν μπορούμε εδώ να παραλείψουμε και τις οργανώσεις στην Αττική και Επαρχία που πραγματοποιούν συνεχώς εκδηλώσεις, ενώ ο Άγης Δίγκας και Θάνος Κολοβός αντίστοιχα περιοδεύουν συνεχώς για να συζητήσουν και να ακούσουν τα στελέχη των οργανώσεων.

Όμως περιμένουμε όλοι το Σαββατοκύριακο της 17ης και 18ης Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί η Εθνική Συνδιάσκεψη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην Αθήνα.

Εδώ να αναφέρουμε ότι το όργανο αυτό έχει να συγκληθεί πάνω από δυο δεκαετίες. Τις τελευταίες ημέρες βρέθηκαν σε Μυτιλήνη, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή, οι δύο γραμματείς Μένιος Κορομηλάς και Κωνσταντίνος Στάσης για την πραγματοποίηση των προσυνδιασκέψεων, ενώ τις επόμενες ημέρες θα βρεθούν σε Κοζάνη, Πάτρα και Αθήνα. Παντού είναι μαζί τους ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος δεν σταματάει να παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις της νεολαίας.

Υπεύθυνος για όλο τον συντονισμό της οργάνωσης αλλά και της Εθνικής Συνδιάσκεψης είναι το δεξί χέρι του Πρέδρου, Κώστας Μαμουλής, Υπεύθυνος Πολιτικού και Στρατηγικού Σχεδιασμού που δεν σταματάει να δουλεύει για την προβολή της οργάνωσης, και από τον οποίο περιμένουμε να δούμε πολλά στο μέλλον. Τέλος να αναφέρουμε ότι όλα αυτά γίνονται σε εποχές που δεν υπάρχουν οι οικονομικές ανέσεις που υπήρχαν στο παρελθόν και ο Διευθυντής της οργάνωσης Νίκος Παπουτσής συνεχώς προσπαθεί για να υποστηριχθούν όλες οι δράσεις.