Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, η έντονη κινητικότητα που έχουν αναπτύξει το τελευταίο διάστημα ο Ευάγγελος Αντώναρος και η Κατερίνα Παπακώστα, μετά και το «κοινωνικό μανιφέστο» που συνυπέγραψαν μαζί με το «γαλάζιο» στέλεχος Νίκο Καραχάλιο, έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ο οποίος ξεκαθαρίζει, μέσω συνομιλητών του, ότι ο ίδιος δεν θέλει να έχει καμία σχέση με πρωτοβουλίες που μόνο στόχο έχουν να δημιουργήσουν προβλήματα στη Νέα Δημοκρατία.

Το βαρύ κλίμα που υπάρχει στην Παναγή Κυριακού για τους αυτοαποκαλούμενους «εκπροσώπους» του Καραμανλή, ήδη τους έχει μεταφερθεί με αποτέλεσμα οι ίδιοι να έχουν «παγώσει» καθώς περίμεναν ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα αγκάλιαζε τις κινήσεις τους. Μάλιστα, όπως λέγεται, «η πόρτα πλέον είναι κλειστή, για όσους επιλέγουν να κινούνται αυτόνομα».

Ο Κώστας Καραμανλής, μέσω των πολιτικών φίλων και συνεργατών του, έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή την αντίθεση για την τακτική του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος έχει επιλέξει εδώ και καιρό να επιτίθεται με «ύβρεις» τόσο σε κορυφαία στελέχη της ΝΔ όσο και στον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Όποιος περίμενε διαφορετική στάση από τον Κώστα Καραμανλή, φαίνεται ότι τελικά δεν τον ξέρει και τόσο καλά», σχολιάζουν με νόημα κορυφαία στελέχη του κόμματος και βουλευτές που έχουν διαχρονικά καλές σχέσεις με τον πρώην πρωθυπουργό και συμπληρώνουν ότι όσο και αν προσπαθούν ορισμένοι να χρησιμοποιούν το όνομα του προς όφελος τους, θα βρίσκουν πάντα «τοίχο».