Χαμόγελα και παιδικές φωνές γέμισε ο κήπος του οικοτροφείου της Αποστολικής Διακονίας, σε εκδήλωση του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας – του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στον κήπο του Οικοτροφείου της Αποστολικής Διακονίας δίπλα στο ιερό προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δήμου.

Υψηλή προσκεκλημένη ήταν η σύζυγος του προέδρου του Νέας Δημοκρατίας, κ. Μαρέβα Μητσοτάκη, την οποία υποδέχθηκαν στην είσοδο του οικοτροφείου ο Επίσκοπος Φαναρίου Αγαθάγγελος Διευθυντής,o αναπληρωτής Πρόεδρος του ΚΕΣΟ, η διευθύντρια του ΚΕΣΟ κ.Μαίρη Πίνη,ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής κ.Χάρης Κονιδάρης και η Γραμματέας μας κ.Ζωή Ράπτη που παραβρισκόταν στην εκδήλωση.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους σκοπούς και τις δράσεις του ΚΕΣΟ, για το σημαντικό και πολυσχιδές έργο της Αποστολικής Διακονίας καθώς και να ξεναγηθούμε στους χώρους, να συνομιλήσουμε με τους γονείς και να παίξουμε με τα παιδιά.

Ο Επίσκοπος Φαναρίου ευχαρίστησε από καρδιάς την κ. Μητσοτάκη για την τιμή να παρευρεθεί στην εκδήλωση, ενώ παράλληλα της ευχήθηκε χρόνια πολλά, αφού και η ίδια είναι μητέρα τριών παιδιών.