Μαλλιά κουβάρια κυβέρνηση και αντιπολίτευση για το Μονακό και τη Μύκονο. Το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό, αλλά και οι αναφορές του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Μύκονο την οποία επικαλέστηκε για να καταγγείλει όσους τόλμησαν να τον επικρίνουν για χλιδάτη ζωή προκαλούν μεγάλη κόντρα στην πολιτική σκηνή.

Παράλληλα με τον ηλεκτρονικό πόλεμο μέσω twitter μεταξύ του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και του Πάνου Καμμένου στην επίθεση βγήκε και σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος «προκλήθηκε» όπως ανέφερε από σχόλιο της εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδόπουλου.  

Οι προκλητικές αναρτήσεις και ο «χυδαίος» λόγος, όπως χαρακτηρίστηκε από τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο χρησιμοποίησε ο Πάνος Καμμένος για να καταγγείλει τους επικριτές του, προκάλεσαν το ξέσπασμα του Αντιπροέδρου της ΝΔ, ο οποίος απευθυνόμενος στην εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου αναρωτήθηκε αν και η ίδια αποδέχεται την χυδαιότητα στο λόγο του κ. Καμμένου.

Συγκεκριμένα η  κ. Παπαδοπούλου μιλώντας στο ΣΚΑΙ δήλωσε ότι δεν είναι κακό ένας αρχηγός κόμματος και υπουργός Εθνικής Άμυνας να αποδέχεται την πρόσκληση ενός αρχηγού κράτους, αναφερόμενη στο ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό, ενώ κατήγγειλε και βουλευτές της ΝΔ που βρίσκονται σε κότερα δημοσιογράφων, φωτογραφίζοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη.  

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και αφού εξήγησε ότι ο ίδιος βρέθηκε στο «φουσκωτό» και όχι στο «σκάφος» του δημοσιογράφου Πρετεντέρη, ως βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντίθετα με τον Πάνο Καμμένο «που βρέθηκε το Μονακό να ζει την μεγάλη ζωή, την ώρα που οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στην Τουρκία και την ώρα που ο Τσίπρας διαπραγματεύεται να παραδώσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος και στις απαντήσεις μέσω twitter που δίνει ο κ. Καμμένος αναρωτήθηκε ένα «είναι υπερήφανοι οι ΑΝΕΛ για το χυδαίο ύφος του προέδρου τους; Ντροπή σας νέα κοπέλα να αποδέχεστε την χυδαιότητα». «Θα σας άρεσε να σας πει κάποιος ότι κάνετε βίζιτες;», κατέληξε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.