∆ίαυλο επικοινωνίας φαίνεται πως έχουν ανοίξει το τελευταίο διάστηµα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Κώστας Λαλιώτης. Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εδώ και πολύ καιρό έχει εκφράσει την άποψη ότι το Κίνηµα Αλλαγής πρέπει να προσεγγίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να τον αντιµετωπίζει ως µελλοντικό σύµµαχο και ενδεχοµένως κυβερνητικό εταίρο.

Από την αρχή µάλιστα είχε πει στην κ. Φώφη Γεννηµατά ότι αυτό θα µπορούσε να γίνει µε την προϋπόθεση ότι ο κ. Τσίπρας θα διέκοπτε τη συνεργασία µε τους ΑΝ.ΕΛ. του Πάνου Καµµένου.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι συνθήκες που είχε στο µυαλό του ο κ. Λαλιώτης εκτιµά ότι διαµορφώνονται πλέον. Μάλιστα, πριν από δύο εβδοµάδες, όπως πληροφορείται το «SECRET», ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον κ. Λαλιώτη και είχαν µια µακρά συζήτηση.

Η διάρκεια της συνοµιλίας δείχνει ότι οι δύο άνδρες κουβέντιασαν εφ’ όλης της ύλης και για την επικαιρότητα, αλλά ενδεχοµένως και για όσα έχει στο µυαλό του ο κ. Λαλιώτης για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ µε το Κίνηµα Αλλαγής και συνολικά τον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Πηγή: SECRET