Πλήθος κόσμου, παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτικά πρόσωπα έδωσαν το παρών σε μία μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Παρασκευή για τα εγκαίνια των γραφείων του υποψηφίου δημάρχου, Αλέξανδρου Μουστόγιαννη.

Ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος έχει μπει δυνατά στη «μάχη» της διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου στην πόλη του και όπως σχολιάζουν οι καλά γνωρίζοντες, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας καθώς και τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και πολλών κορυφαίων «γαλάζιων» αυτοδιοικητικών και βουλευτών είναι πιο κοντά από ποτέ στη νίκη στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Πειραιώς ήδη έχουν εντάξει τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη στα ονόματα που θα υποστηριχθούν από το κόμμα αφού ανήκει στη νέα γενιά των στελεχών που ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να βγάλει «μπροστά».

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, ο αυτοδιοικητικός και πολιτευτής της ΝΔ Σωτήρης Ησαΐας καθώς και πολλά στελέχη της περιοχής από τη νυν δημοτική αρχή.