Στη Λαμία βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια και πρώην Υπουργός Σίμος Κεδίκογλου, προκειμένου να παραβρεθεί στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Φάνη Σπανού για την Περιφέρεια Στερεάς.

Μάλιστα σε συνέντευξή του στο ράδιο Ιστιαία μίλησε για τις εκλογές σχολιάζοντας την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας του κ. Σπανού Φάνη «Είναι μία πολύ καλή επιλογή. Έχει, άλλωστε, δώσει επιτυχείς εξετάσεις ως αντιπεριφερειάρχης και υπάρχει μία ομάδα στην Περιφέρεια που μπορεί και πρέπει να συνεχίσει την καλή δουλειά. Θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του Φάνη Σπανού και θα είναι και κριτήριο στο πως θα αντιμετωπίσουμε τις δημοτικές υποψηφιότητες, καθώς απαράβατος όρος είναι η στήριξη του υποψήφιου περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας».

Μάλιστα ο κ. Κεδίκογλου φιλοξενήθηκε και στο Star Κεντρικής Ελλάδας όπου ρωτήθηκε και για τις Περιφερειακές εκλογές θίγοντας παράλληλα ένα άλλο ζήτημα που αφορά την περιοχή.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής Εύβοιας έκανε λόγο για αδικία σχετικά με την επιλογή της Λαμίας ως έδρα της Περιφέρειας Στερεάς, αφού όπως δήλωσε η Εύβοια είναι μεγαλύτερος πληθυσμιακά νομός.