Με κομματικά στελέχη των ΝΟΔΕ Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Πάτρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προτού μεταβεί στον ιερό ναό του Άγιου Ανδρέα για την επίσημη δοξολογία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ που βρίσκεται από την Πέμπτη στην αχαϊκή πρωτεύουσα με την ευκαιρία του εορτασμού του Πολιούχου της, ξεκίνησε τη μέρα του υποδεχόμενος στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό», στο κέντρο της πόλης, εκπροσώπους των αστυνομικών, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και γενικότερα θέματα δημόσιας τάξης και ασφάλειας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για ζητήματα που αφορούν την ίδια τη δημοκρατία, καθώς χωρίς το αίσθημα ασφάλειας διαρρηγνύεται ο κοινωνικός ιστός.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με κομματικά στελέχη των ΝΟΔΕ Δυτικής Ελλάδας, παρουσία και του υποψηφίου Περιφερειάρχη, ΝεκτάριουΦαρμάκη, δίνοντας οδηγίες εγρήγορσης και οργάνωσης, σημειώνοντας την ανάγκη απόλυτης συστράτευσης, αλλά και εξωστρέφειας των περιφερειακών οργανώσεων.

Μετά τις συναντήσεις, που διήρκεσαν πάνω από μία ώρα, ο πρόεδρος της ΝΔ αναχώρησε για τον ιερό ναό του Άγιου Ανδρέα, όπου θα παραστεί στην δοξολογία και τη λιτανεία που θα ακολουθήσει.

Πηγή: gnomip.gr