Μεγάλη πέραση έχει τελευταία στις κυρίες και μάλιστα με… καρότσια (όχι της λαϊκής, αλλά μωρού) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτά τα λέμε με αφορμή το περίφημο στιγμιότυπο που συνέλαβε η κάμερα πριν από δύο εβδομάδες με τη βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη από την πλατεία Κυψέλης και την περισσότερο από ενθουσιώδη αντίδραση μιας νεαρής γυναίκας που πήγαινε βόλτα με το μωρό της όταν αντίκρισε τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Αιτία όμως να τα θυμηθούμε αυτά στάθηκε η χθεσινή βόλτα του κου Μητσοτάκη στη Νέα Σμύρνη. Εκεί συνάντησε ακόμη μια γυναίκα με καρότσι με τον κ. Μητσοτάκη να την πλησιάζει για να την χαιρετήσει λέγοντας της – όπως διαβάζουμε στο «Κονκλάβιο» της εφημερίδας Καθημερινή - πως «την τελευταία φορά που συνάντησα μία κυρία με καρότσι μου είπε… διάφορα». Εκείνη έπιασε το υπονοούμενο και φυσικά γέλασε!

Ακόμη ένας διάλογος που έλαβε χώρα στη χθεσινή βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αυτός με έναν νεαρό μέσα σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας. Περνώντας από το μαγαζί για να χαιρετήσει ο πρόεδρος της ΝΔ ρώτησε τον νεαρό: «Αλλάζεις κινητό;» για να πάρει την απάντηση «κυρίε πρόεδρε, αλλάζω πρόγραμμα».

«Και εγώ προσπαθώ να αλλάξω πρόγραμμα στη χώρα» είπε με τη σειρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.