Με αίτημα του Πάνου Καμμένου άλλαξε η προγραμματισμένη ώρα για την έναρξη της συνεδρίασης στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε η κυβέρνηση. Αντί στις 10 που είχε ανακοινωθεί αρχικά η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 12 για να προλάβει ο Πάνος Καμμένος να πάει στη Βουλή μετά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο Πάνος Καμμένος ήθελε να φύγει από το Υπουργείο με κάθε τιμή και μετά το υπερσόου και την υπερπαραγωγή που ετοίμασε για να τον αποχαιρετήσουν οι ένστολοι, όλοι περίμεναν να τον δουν στη Βουλή.

Άλλωστε είχε υποσχεθεί το προηγούμενο βράδυ σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι θα έκανε τα πάντα για να μην συγκεντρώσει η κυβέρνηση τους 151 βουλευτές.

Παρ’ ότι στη Βουλή είδαμε τον νέο υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη να κάθεται στα υπουργικά έδρανα μετά την τελετή, ωστόσο ο Πάνος Καμμένος… την έκανε.

Όχι μόνο δεν εμφανίστηκε στη Βουλή, αλλά… κρέμασε το «γιαταγάνι» του με το οποίο είχε προγραμματίσει να δώσει την αγώνα που υποσχέθηκε και προτίμησε να απολαύσει εκλεκτούς ψαρομεζέδες σε γνωστή ψαροταβέρνα στον Πειραιά.  

Ο αγώνας άλλωστε μπορεί να περιμένει… το ψαράκι όμως πρέπει να το φας στην ώρα του, φρέσκο και ζεστό.