Για άλλη μια φορά φαίνεται προς πρωτοτυπεί  το κόμμα των ΑΝΕΛ καθώς «τρέχει» προς άγραν οχι ψήφων, ως συνήθως, αλλά υποψηφίων ευρωβουλευτών και μάλιστα με βιογραφικό. 

Οι ενδιαφερόμενοι, που θα ήθελαν να εκπροσωπήσουν το κόμμα του Πάνου Καμμένου, (αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι) στις Βρυξέλλες και είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν όλη την Ελλάδα προεκλογικά, μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ypopsifiotites@anexartitoiellines.gr

Ολόκληρη η πρόσκληση των ΑΝΕΛ:

«Σε λίγες μέρες κλείνουμε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές. Υποψήφιοί μας είναι ήδη σημαντικοί Έλληνες από όλους τους χώρους και όλους τους τόπους της Ελλάδας μας. Όπως και στις Ευρωεκλογές του 2014 καλούμε κοντά μας νέους και νέες υποψηφίους, ιδιαίτερα ανέργους με ευρωπαϊκές σπουδές, που συμφωνούν μετην ιδρυτική μας διακήρυξη, διατεθειμένους να γυρίσουμε μαζί όλη την Ελλάδα και να εκπροσωπήσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ευρωβουλή.

Για να αλλάξουμε την Ευρώπη, όπου κυριαρχούν οι φωνές μόνο των ισχυρώνχωρών και όσων επιθυμούν την κατάργηση των εθνών - κρατών, σε μια Ευρώπη της ισότητας και της αλληλεγγύης, όπου κάθε χώρα θα κρατήσει την εθνική της ταυτότητα και η φωνή της θα έχει την ίδια αξία, την ίδια ισχύ με κάθε άλλη μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στείλτε τα βιογραφικά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση ypopsifiotites@anexartitoiellines.gr και ξεκινούμε για να αλλάξουμε την Ευρώπη στο όραμά μας».