Τη συγκλονιστική, όπως αναφέρει, εμπειρία που έζησε κατά την πρωινή του επίσκεψη στα πρακτορεία των ΚΤΕΛ στον Κηφισό, περιγράφει, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο πρώην υπουργός της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος

Υπό τον τίτλο «ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ο πρώην υπουργός περιγράφει τη συνάντηση και το διάλογο που είχε στα ΚΤΕΛ με δύo αχθοφόρους, καταλήγοντας ότι έφυγε από το σημείο υπερήφανος για την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του λαού στην Νέα Δημοκρατία και βαθύτατα συγκινημένος με την άδολη συμπεριφορά τους και την ανιδιοτελή πίστη τους.

Δείτε τι έγραψε στο facebook

ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

Πρωινή επίσκεψή μου στα πρακτορεία των ΚΤΕΛ στον Κηφισό,με μια συγκλονιστική εμπειρία γιά τα δεδομένα των σύγχρονων καιρών.

Με σταματούν δύο ευγενέστατοι,καλοσυνάτοι αχθοφόροι,αυτοί οι οποίοι δίνουν τη μάχη της ζωής με τα καροτσάκια μεταφοράς αποσκευών και αναμένουν ένα φιλοδώρημα για να βγάλουν το ημεροκάματο τους.

-Καλημέρα σας,Κύριε Υπουργέ,τι κάνετε;

Μου προτείνουν το χέρι τους να με χαιρετίσουν,πρόσωπα φωτεινά,ευπροσήγορα,με χέρι σταθερό,με αυτοπεποίθηση...

Τους χαιρετώ και αμέσως μου δηλώνουν ότι στηρίζουν από τα νεανικά τους χρόνια τη Νέα Δημοκρατία,από τον Κων.Καραμανλή.

Μου εύχονται καλή επιτυχία στις εκλογές και απογοητεύονται όταν τους ενημερώνω ότι δεν θα θα θέσω εκ νέου υποψηφιότητα.Γνώριζαν μάλιστα ότι πολιτευόμουν στην Αρκαδία.

Τους προτείνω να προσφέρω ένα καφέ,το χρειάζομαι και εγώ λέω...

Αρνούνται με τον πλέον ευγενικό τρόπο και με αποχαιρετούν.

Έμεινα μόνος να σκέπτομαι ότι η παράταξης μας ζεί στις καρδιές των απλών ανθρώπων.Είμαστε το πραγματικό λαϊκό κόμμα.Αντίθετα οι ισχυροί των οργανωμένων συμφερόντων δεν έχουν πίστη σε αξίες,σε παράταξη.Θέλουν πολιτικούς,κόμματα και κυβερνήσεις,στην υπηρεσία τους.

Έφυγα υπερήφανος για την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του λαού στην Νέα Δημοκρατία και βαθύτατα συγκινημένος με την άδολη συμπεριφορά τους και την ανιδιοτελή πίστη τους..