Πώς και πώς περίμεναν χθες οι Συριζαίοι την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων του Αλέξη Γεωργούλη ή του Γιώργου Καπουτζίδη (ώστε να έχουν ένα όνομα-κράχτη για την Ευρωβουλή), ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένουν ακόμη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεν Καπουτζίδης, συγγραφέας, ηθοποιός και παρουσιαστής διαφόρων σόου, είχε εξαρχής αρνηθεί να αφήσει τα «πόστα» του, ενώ ο Γεωργούλης ζήτησε από έναν παλαιό συμφοιτητή του εχέγγυα εκλογής στην Ευρωβουλή, δηλαδή στήριξη από τον κομματικό μηχανισμό ανά την επικράτεια.

Όπως διαβάζουμε στον Βηματοδότη, Τσίπρας και Γεωργούλης είχαν «ανταμώσει» για κάποια χρόνια στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Μετσοβίου διατηρώντας καλές προσωπικές σχέσεις.

Τόσο ο Καπουτζίδης όσο και ο Γεωργούλης θεωρούνται επιτυχημένοι στον καλλιτεχνικό κλάδο και τα ονόματά τους «τζιράρουν» ετησίως πολύ παραπάνω από τις απολαβές του ευρωβουλευτή, ενώ δεν λησμονούν το πάθημα του συναδέλφου τους Παύλου Χαϊκάλη ο οποίος πλέον βγαίνει «στιγματισμένος» (μάλλον λόγω της καυτής πατάτας για το Ασφαλιστικό που έλεγε) στο θεατρικό σανίδι.