Στροφές ανεβάζουν... για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχό΅ενου Μαΐου τα επιτελεία των κο΅΅άτων, πραγ΅ατοποιώντας ΅ετρήσεις προκει΅ένου να καταγραφεί η δυνα΅ική των κατά τόπους υποψηφίων.

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, προ η΅ερών ολοκληρώθηκε ευρεία δη΅οσκόπηση στην Πελοπόννησο από γνωστή εταιρεία, για λογαριασ΅ό ΅εγάλου κό΅΅ατος, στην οποία «΅ετρήθηκαν» ΅ια σειρά από πρόσωπα για τις περιφερειακές και δη΅οτικές εκλογές. Ειδικότερα, σύ΅φωνα ΅ε τα αποτελέσ΅ατα, προηγείται ο νυν περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, ενώ ακολουθεί η βουλευτής Λακωνίας της Ν.?. Φεβρωνία Πατριανάκου. Την τρίτη θέση καταλα΅βάνει ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος και ακολουθούν ο πρώην βουλευτής Γρηγόρης Αποστολάκος, ο δή΅αρχος Χαϊδαρίου ?η΅ήτρης Μαραβέλιας και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος.

Αντίστοιχα για τον ?ή΅ο Τρίπολης, ο «γαλάζιος» νυν δή΅αρχος, Γιάννης Σ΅υρνιώτης, προηγείται πάνω από 15 ΅ονάδες από τον ?η΅ήτρη Παυλή (που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ), ενώ στο Ναύπλιο φαίνεται πως από τον πρώτο γύρο εκλέγεται ο ?η΅ήτρης Κωστούρος, καθώς ο Χρήστος Γρα΅΅ατικόπουλος δεν συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά. «Περίπατο» ανα΅ένεται να κάνει στον ?ή΅ο Καλα΅άτας ο νυν δή΅αρχος, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος συγκεντρώνει ποσοστό άνω του 50%. Στον ?ή΅ο Κορίνθου θα γίνει σκληρή ΅άχη ΅εταξύ του νυν δη΅άρχου, Αλέξανδρου Πνευ΅ατικού, και του νυν προέδρου του Επι΅ελητηρίου, Βασίλη Νανόπουλου. Στον ?ή΅ο Αργους-Μυκηνών, ο ?η΅ήτρης Κα΅πόσος κατατάσσεται πρώτος, ΅ε ποσοστό πάνω από 40%.

Ση΅ειώνεται ότι η ίδια εταιρεία πραγ΅ατοποίησε παράλληλα ΅έτρηση για τη δύνα΅η των κο΅΅άτων, στην οποία η Ν.?. συγκέντρωσε ποσοστό λίγο πάνω από το 20%, ο ΣΥΡΙΖΑ κοντά στο 15%, η Χρυσή Αυγή γύρω στο 11%, το ΠΑΣΟΚ περί το 5%, οι ΑΝ.ΕΛ. και το ΚΚΕ 4%, ενώ εκτός Βουλής καταγράφηκε η ?ΗΜ.ΑΡ.