Στη φάκα της ΕΛΑΣ 34χρονη για μπαράζ κλοπών σε καταστήματα ένδυσης και ηλεκτρονικών - Πώς δρούσε
Με τα σύνεργα στα χέρια εντοπίστηκε και συνελήφθη
Η 34χρονη φέρεται να διέπραξε 15 κλοπές σε Μαγούλα, Νέα Ερυθραία, Μέγαρα, Κηφισιά, Δάφνη και Άνοιξη με τη λεία της να αγγίζει τις 15.000 ευρώ
Με τα σύνεργα στα χέρια εντοπίστηκε και συνελήφθη μια 34χρονη γυναίκα η οποία μέσα σε τρεις μήνες είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος γνωστών καταστημάτων ένδυσης και ηλεκτρονικών συσκευών από τα οποία είχε αφαιρέσει προϊόντα χιλιάδων ευρώ. Η γυναίκα εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από πολυήμερες έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βορειοανατολικής Αττικής, μετά τις απανωτές καταγγελίες για τη δράση της. Συνολικά, φέρεται να διέπραξε 15 κλοπές σε Μαγούλα, Νέα Ερυθραία, Μέγαρα, Κηφισιά, Δάφνη και Άνοιξη με τη λεία της να αγγίζει τις 15.000 ευρώ.
Διαβάστε: Μάνδρα: Εταιρείες έκλεβαν νερό για χρόνια - Είχαν θάψει τα υδρόμετρα να μη γίνονται μετρήσεις
Η 34χρονη επισκεπτόταν τα καταστήματα δήθεν για να… χαζέψει
Μάλιστα, οι αστυνομικοί την εντόπισαν και την συνέλαβαν λίγο μετά την απόπειρα κλοπής ρούχων από επώνυμη εταιρία με κατάστημα στην Κηφισιά. Στην κατοχή της, εντοπίστηκαν μέσα στην τσάντα που κρατούσε τσιμπίδα κοπής, κοπίδι, αντικλεπτικές συσκευές και μαγνητικό κλειδί απασφάλισης προϊόντων κινητής τηλεφωνίας. Με τα συγκεκριμένα εργαλεία, κατάφερνε να απομακρύνει τα συστήματα ασφαλείας που είχαν στα προϊόντα τους τα καταστήματα τα οποία επισκεπτόταν δήθεν για να …χαζέψει.
Όπως διαπιστώθηκε και από υλικό καμερών ασφαλείας που έχουν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί η 34χρονη πραγματοποιούσε δύο και τρεις επιθέσεις ημερησίως. Τα περισσότερα από τα κλοπιμαία κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές βρέθηκαν στην κατοχή της και επεστράφηκαν στα καταστήματα από τα οποία εκλάπησαν. Η ίδια εάν και αρχικά αρνήθηκε τα πάντα, υποστήριξε πως έκλεβε λόγω εθισμού. Σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, ενώ εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψής της για τα ίδια αδικήματα και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αθηνών.
En