Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η αποκορύφωση της υπερβολής σε ότι αφορά της αυτοκίνηση ήταν στις Αραβικές χώρες, έχοντας κατά καιρούς δει το φώς της δημοσιότητας από επιχρυσωμένες Rolls και luxury cars σε custom επιλογές που ξεπερνούν τα όρια του κιτς.

Σίγουρα όχι, κάποιον συλλέκτη σπάνιων αυτοκινήτων να τα… μοστράρει στο σαλόνι του σπιτιού του. Και όχι κάποιο τυχαίο σαλόνι, αλλά αρκετών τετραγωνικών για να μπορέσει να χωρέσει αυτοκίνητα όπως μια Bugati Veyron, μια Ferrari La Ferrari ή μια Ferrari GTO, που παίρνουν τη θέση τους στο χλιδάτο σαλόνι ενός σπιτιού στη Silicon Valley της Καλιφόρνια, δίπλα στο… πιάνο και το τζάκι.

Σπάνια εικόνα θα πείτε, την κατέγραψε ο youtuber, Shmee150, προσκεκλημένος από το FerrariDrive για μεσημεριανό γεύμα και μια καταγραφή με την κάμερά του αυτής της σπάνιας συλλογής αυτοκινήτων. Για παράδειγμα η Veyron που έχει δεσπόζουσα θέση στο σαλόνι, είναι το 5ο αυτοκίνητο παραγωγής(!) και από τα πρώτα που ήρθαν στις ΗΠΑ, η La Ferrrari είναι ένα από τα 499 που κατασκευάστηκαν και βρίσκεται… παρκαρισμένη δίπλα από τον φορτιστή για το υβριδικό σύστημα!

Δείτε το video:


Πηγή:caranddriver.gr