Προ ημερών ο Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ, δύο θρύλοι του παγκόσμιου τένις συνομίλησαν μέσω Instagram σε ένα βίντεο, το οποίο έχει πάνω από 80.000 προβολές.

Ωστόσο, όσο και αν ακούγεται απίστευτο, στην εποχή του κοροναϊού, άλλο δίδυμο είναι αυτό που έχει κλέψει την παράσταση από τον χώρο του τένις και έχει εκατομμύρια προβολές.

Αυτές είναι οι δυο νεαρές ιταλίδες, οι οποίες τηρώντας τις αποστάσεις αποφάσισαν να… παίξουν τένις!

Συγκεκριμένα, ανέβηκαν σε ταράτσες απέναντι πολυκατοικιών και αντάλλαξαν αρκετές μπαλιές τένις, με την ΑΤP να δημοσιεύει μάλιστα το συγκεκριμένο video. Αποτέλεσμα σήμερα να το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 10.000.000 άνθρωποι!

Κάπως έτσι το ενδιαφέρον για τα δύο κορίτσια με τη φοβερή έμπνευση γιγαντώθηκε και η ταυτότητά τους δεν έμεινε κρυφή.

Οι ίδιες θέλησαν να κάνουν την αποκάλυψη, φανερώνοντας ταυτόχρονα τα κίνητρα που τους ώθησαν να πάρουν μέρος σε έναν αγώνα που θα μείνει στην Ιστορία!

«Θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε με αυτό τον τρόπο»

«Το κάναμε για να χαρίσουμε χαμόγελα. Η σκέψη ήρθε επειδή μας έλειπε πάρα πολύ το τένις και από τη στιγμή που τις δύο πολυκατοικίες τις χωρίζουν μόνο δέκα μέτρα, αποφασίσαμε να αρχίζουμε να προπονούμαστε έτσι», εξομολογούνται η 13χρονη Βιτόρια Ολιβέρι και η 11χρονη Κάρολα Πεσινε, που ασχολούνται ερασιτεχνικά το τένις και παίρνουν μέρος σε διάφορα ιταλικά τουρνουά.

Και συνέχισαν λέγοντας: «Το μοιράστηκαν στο διαδίκτυο και οι Σάρα Εράνι και Στέφανος Τσιτσιπάς, Είμαστε πολύ ευτυχισμένες, θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε με αυτό τον τρόπο».

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε το πόσο μεγάλη επιτυχία είχε αυτό το βίντεο. Είχαμε και τη βοήθεια των γονιών μας που έτρεχαν να μαζεύουν τις μπάλες, χάσαμε αρκετές μάλιστα που κατέληξαν στο δρόμο. Ζημιές; Μέχρι στιγμής δεν έχουμε σπάσει κανένα τζάμι» κατέληξαν.

Δείτε το βίντεο που μάγεψε τον πλανήτη: