«Παντρεύτηκα το σκύλο μου μετά το διαζύγιό μου και είμαι πιο ευτυχισμένη από τον πρώτο μου σύζυγο», αποκάλυψε η Αμάντα Ρότζερς σε εκπομπή του βρετανικού ITV.

Μιλώντας για το γεγονός και απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, είπε πως η Σίμπα είναι χρόνια στη ζωή της. «Ήταν δύο εβδομάδων όταν την πρωτοείδα και την ερωτεύτηκα. Ήξερα ότι έπρεπε να είμαστε μαζί. Με κάνει να γελάω και με παρηγορεί όταν είμαι “στα κάτω” μου, δεν είναι ποτέ αγενής και είναι πάντα χαρούμενη. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάτι περισσότερο που θα χρειαζόμουν από ένα σύντροφο». Όσον αφορά στο γάμο, ξεκίνησε την εξιστόρηση από την… πρόταση: «Έπεσα στο γόνατο και της έκανα την πρόταση. Κατάλαβα από το κούνημα της ουράς της ότι είπε “ναι”.

Η μέρα της τελετής στο Σπλιτ της Κροατίας ήταν όμορφη, η τελετή υπέροχη, διασκεδαστική, “ανταλλάξαμε” όρκους αγάπης και παντοτινής συντροφικότητας, της έδωσα ένα φιλί για να σφραγιστεί η συμφωνία και μετά οι 200 καλεσμένοι μας πέταξαν κομφετί. Ήταν μια υπέροχη στιγμή», είπε.

«Ξέρω ότι ο γάμος με τη Σίμπα δεν υφίσταται νομικά. Αλλά ήταν ένας ωραίος τρόπος για να δείξω τι σημαίνει για μένα». Όσον αφορά στην ερωτική τους ζωή, εκεί η Αμάντα από το Μπρίξτον της Βρετανίας χώρισε τις… συνήθειες, με τη Σίμπα να δίνει το ΟΚ σε όποιον θέλει να περάσει η Αμάντα τη νύχτα μαζί του: «Aν δεν συμφωνήσει η Σίμπα, οι άντρες δεν πλησιάζουν καν την κρεβατοκάμαρά μου», κατέληξε.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ