Με ένα μεγάλο πάρτι πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της σειράς κοσμημάτων Angel by Stratis  στο Akanthus με παρουσιάστρια τη Νόνη Δούνια!

Ο Στρατής συνεργάστηκε με την ’ντζελα για τη δημιουργία αυτής της σειράς που είναι εμπνευσμένη από την αγάπη της ’ντζελας Ευριπίδη για τους αγγέλους και την αίσθηση της διαρκούς προστασίας των ανθρώπων από αυτούς. Κεντρικό θέμα της Angel by Stratis είναι το φτερό, το σπαθί και το μονόγραμμα G, ως αρχικό της λέξης Gate που συμβολίζει την Πύλη προς τον Παράδεισο. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Χρήστος Ανδριανόπουλος διευθυντής της Alpha Product Ltd παρουσίασε σε πρώτη επίσημη εμφάνιση το βραβείο των Athens Fashion Awards σχεδιασμένο από τον Στρατή Βογιατζή.

Σε μια άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα οι προσκεκλημένοι εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τις μουσικές επιλογές της Μάγκι Χαραλαμπίδου. Μάλιστα η εταιρεία Voy Jewellery, συλλογή Angel by Stratis διαθέτοντας ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία αποφάσισε να συμβάλει διαθέτοντας μέρος των κερδών στην πρωτοποριακή κοινωνική δράση «Σε έχω έννοια καλύτερη Ελλάδα» που απευθύνεται στους φοιτητές ΑΕΙ- ΤΕΙ με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα και έχει θεσπιστεί από τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη