Ένας 63χρονος στη Βρετανία αγόρασε ένα μπρόκολο αλλά τον περίμενε μια ιδιαίτερα δυσάρεστη έκπληξη. Ο Νέβιλ Λίντον είχε αγοράσει το μπρόκολο από γνωστή αλυσίδα στο Στάουρμπριτζ και το έβαλε στο ψυγείο, αλλά όταν τρεις μέρες μετά το έβγαλε για να το μαγειρέψει, έκπληκτος είδε ένα κουλουριασμένο φίδι, το οποίο «είναι ικανό να δαγκώσει άσχημα κάποιον», όπως αναφέρει η New York Post.



Ο Λίντον, ο οποίος εργάζεται στον τομέα της καθαριότητας, δήλωσε ότι φοβάται τα φίδια. Όταν το ανακάλυψε αυτό, οι συγγενείς του έσπευσαν να τον βοηθήσουν και μάζεψαν το ερπετό. «Ήταν αρκετά τρομακτικό. Δεν τα πάω καλά με τα φίδια. Ευτυχώς που δεν άφησα το μπρόκολο έξω στην κουζίνα, αλλιώς το φίδι θα είχε ξεφύγει μέσα στο σπίτι. Αυτό θα ήταν τεράστιο ρίσκο για εμάς, επειδή εδώ ζούμε δύο ευάλωτα άτομα», δήλωσε ο ίδιος.

Όπως είπε, η αδερφή του ήταν αυτή που κατάλαβε ότι ήταν φίδι αυτό που κρυβόταν μέσα στο μπρόκολο, με τον ίδιο να λέει ότι «αρχικά νόμισα πως αστειευόταν». Όπως είπε ο 63χρονος, του προσφέρθηκε κάποια αποζημίωση από το σούπερ μάρκετ, αλλά είπε ότι ζητάει περισσότερα. Σύμφωνα με τον ίδιο, το ποσό που του προσφέρθηκε δεν αντισταθμίζει τον κίνδυνο για τον ανάπηρο γιο του και την ευάλωτη πεθερά του, που ζουν και οι δύο μαζί του.