Ένα περιστατικό που θύμιζε σκηνή από το «Μόνος στο Σπίτι» βίωσε ένας 6χρονος από τις ΗΠΑ που ταξίδευε ασυνόδευτος και η αεροπορική εταιρεία τον έβαλε σε λάθος πτήση και προσγειώθηκε 257 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αρχικού προορισμού του.

Το αγόρι ταξίδευε μόνο του από τη Φιλαδέλφεια προς τημ Φλόριντα όπου θα τον περίμενε η γιαγιά του, όμως η αεροπορική εταιρεία τον έβαλε σε λάθος πτήση.

«Μου είπαν ‘όχι, δεν είναι σε αυτήν την πτήση. Έχασε την πτήση του’. Τους είπα ‘όχι, δεν μπορεί να έχασε την πτήση του, έχω την κάρτα επιβίβασης’. Έτρεξα μέσα στο αεροπλάνο στην αεροσυνοδό και τη ρώτησα ‘πού είναι ο εγγονός μου; Σας τον παρέδωσαν στη Φιλαδέλφεια;’. Μου είπε ‘όχι, δεν είχα παιδιά μαζί μου’».

Ο 6χρονος που νόμιζε ότι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Φλόριντα τηλεφώνησε στη γιαγιά του να την ενημερώσει. Οι αποσκευές του είχαν φτάσει στο σωστό αεροδρόμιο, όμως η αεροπορική ανακάλυψε ότι το παιδί ήταν στο Ορλάντο.

Η γιαγιά του Κάσπερ οδήγησε 260 χιλιόμετρα για να παραλάβει τον εγγονό της. Η αεροπορική προσφέρθηκε να αποζημιώσει τη γυναίκα.