Ο Λάμπης Λιβιεράτος εμφανίζεται πλέον live μαζί με τον Θάνο Καλλίρη, στο Cash αλλά και σε άλλα μαγαζιά στην Αθήνα και την επαρχία.

Θα έμπαινε όμως στη διαδικασία να φτιάξει ένα καινούριο μαγαζί; Ο τραγουδιστής αποκάλυψε στο «People»:

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με ψήνουν και μπορεί να το ξανακάνω. Αν, όμως, μπω σε αυτή τη διαδικασία, πρέπει να ασχοληθώ ενεργά και να μην είμαι αλλού. Τέτοιου είδους μαγαζιά είναι προσωποπαγή και δεν πρέπει να λείπεις. Ειδικά σε ένα all day cafe, πρέπει να είσαι ολοκληρωτικά δοσμένος και να έχεις ελάχιστη προσωπική ζωή».

Όσο για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέση με τη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 Δήμητρα Τρανού, ο ίδιος βάζει τα πράγματα στη θέση τους:

«Με τη Δήμητρα είμαστε φίλοι. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό ανάμεσά μας. Από την άλλη, δόξα τω Θεώ, συμβαίνουν πράγματα στη ζωή μου, αλλά όχι κάτι μόνιμο. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να σταθεί κάποια δίπλα μου και θα σου εξηγήσω το γιατί. Δεν είμαι δύσκολος άνθρωπος, αλλά είναι δύσκολο το επάγγελμα που κάνω και πολλές φορές δίνει την εντύπωση σε μια γυναίκα πως είτε δεν μπορώ να ασχοληθώ πολύ μαζί της ή δεν θα είμαι πιστός. Αν όμως ερωτευτώ, δίνομαι ολοκληρωτικά. Ορισμένες γυναίκες που έχουν βρεθεί κατά καιρούς στη ζωή μου όλο αυτό τις τρομάζει» παραδέχεται. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα ξεχάσει ποτέ ό,τι καλό ή κακό του έχεις κάνει. «Δεν είμαι καθόλου εκδικητικός και συγχωρώ. Ό,τι και να μου έχεις κάνει, δεν θα σου κρατήσω ποτέ κακία».


Διαβάστε ακόμα:

Η Ελληνίδα celebrity ερωτευμένη ξανά μετά το διαζύγιο της

Δείτε την Τζένη Μπαλατσινού βόλτα με την κόρη της (ΦΩΤΟ)