H Madison Nicole (Maddie) Ziegler είναι το κορίτσι που συζητήθηκε περισσότερο από όλα στη σόουμπιζ φέτος. Μεγάλο ταλέντο στον χορό, έγινε διάσημη από το ριάλιτι σόου «Dance Moms» και φυσικά το βίντεο κλιπ της Sia, «Chandelier».

H Maddie γεννήθηκε το 2002 και είναι ήδη χορεύτρια, ηθοποιός και μοντέλο. Έχει ήδη κάνει καριέρα!

Η Maddie γεννήθηκε στο Pittsburgh της Pennsylvania και είναι κόρη της γνωστής χορογράφου και ιδιοκτήτρια σχολής Melissa Ziegler-Gisoni. Είναι πολωνικής, γερμανικής και ιταλικής καταγωγής.

Από τα 2 της χρόνια έγινε δεκτή στην Abby Lee Dance Company και αμέσως ξεχώρισε στο μπαλέτο, στην τζαζ και στον μοντέρνο χορό.

Πήγε σχολείο για κάποια χρόνια κι έπειτα είχε δάσκαλο στο σπίτι.


Σύντομα μπήκε στη ζωή της το Hollywood. Από τα 7 της χρόνια ξεκίνησε να εμφανίζεται στην τηλεόραση, σε ριάλιτι και τάλεντ σόου και στα 8 της ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του ριάλιτι «Dance Moms».

Το 2012 εμφανίστηκε στο «Drop Dead Diva» παίζοντας έναν ρόλο και έτσι ξεκίνησε και την υποκριτική της καριέρα και συνέχισε στο «Austin & Ally» του Disney Channel.

Εμφανίστηκε σε βίντεο κλιπ των Alexx Calise, Todrick Hal και στης Sia.
Τότε έγινε το μεγάλο μπαμ! Η Maddie έγινε διάσημη, μιας και το τραγούδι, όπως και το βίντεο κλιπ, έγινε τεράστιο χιτ! Κέρδισε το βραβειο «Καλύτερης Χορογραφίας» στα MΤV Awards και ξανανέβηκε στη σκηνή μαζί με τους υπόλοιπους για το «Βίντεο Κλιπ της Χρονιάς». Συνεντεύξεις, εξώφυλλα και πολλά αφιερώματα στην τηλεόραση ήταν η συνέχεια.

Έπειτα, το δεύτερο βίντεο κλιπ στο οποίο πήρε μέρος από το άλμπουμ της Sia,το «Elastic Heart», πήρε πολλές αρνητικές κριτικές λόγω της χορογραφίας, κάτι όμως που δεν έκανε κακό στην ίδια, αντίθετα της έδωσε κι άλλη αναγνωρισιμότητα.

Το μέλλον της προβλέπεται λαμπρό!