H 21χρονη Ελληνίδα καλλονή (ο μπαμπάς της είναι από την Πάτρα και η μητέρα της από την Γαλλία), γεννήθηκε στη Σουηδία και από τα 16 της ακολουθεί καριέρα μοντέλου.

Η Ζωή-Αγγελική (όπως τη φωνάζουν), μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες, έχει περπατήσει στην πασαρέλα της «Victoria’s Secret» (και θα ξαναπερπατήσει στο μέλλον), ενώ το όνομα της το βλέπει κανείς σε συμμετοχές στα μεγαλύτερα blockbusters του Hollywood.

Δείτε την στο instagram

Η 21χρονη δηλώνει ηθοποιός-μοντέλο, και δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να την δούμε να ποζάρει για το «Sports Illustrated Swimsuit Issue 2016» αν περάσει επιτυχώς το κάστινγκ. Σε περίπτωση πάντως που συμβεί αυτό, η φήμη της θα εκτοξευθεί στα ύψη. Το ίδιο και το κασέ της!

Συν τοις άλλοις, η Ζωή ανήκει και σε ένα από τα καλύτερα πρακτορεία μοντέλων του κόσμου, το Next Model Management με έδρα το Παρίσι. Αυτό το διάστημα σύμφωνα με την υπεύθυνη booker του πρακτορείου, η Ζωή βρίσκεται για δυο μήνες στο Los Angeles:

«Η Ζωή δεν κάνει πασαρέλα γιατί είναι ένα μοντέλο με καμπύλες και όχι το πάρα πολύ αδύνατο κορίτσι που δουλεύει στις Εβδομάδες Μόδας. Φυσικά και δούλεψε με την Victoria’ s Secret για ένα χρόνο, και αναμένεται στο εγγύς μέλλον να προστεθεί εκ νέου στην ομάδα της. Πρόκειται για ένα ντροπαλό κορίτσι, αλλά έχει πολύ ζεστή καρδιά. Το χιούμορ της είναι ιδιαίτερα αστείο, φλεγματικό.

Τώρα βρίσκεται στη Καλιφόρνια για ένα δίμηνο. Η βάση της ήταν το Παρίσι για μεγάλο διάστημα. Το καλό με τη Ζωή είναι ότι πάντα αποκομίζει θετικά σχόλια μετά το τέλος μιας συνεργασίας. Και συνήθως την ξανακλείνουν οι ίδιοι πελάτες».


Μοιράζοντας την ζωή της ανάμεσα σε Μιλάνο, Παρίσι και Νέα Υόρκη, έχει κάνει δεσμό με τα πιο ανερχόμενα αντρικά μοντέλα (Ράιαν Κούπερ και Μπερνάρντο Βελάσκο), ενώ ένα διάστημα έβγαινε με τον Βέλγο ποδοσφαιριστή Τοργκάν Αζάρ.

Τα τελευταία δυο χρόνια πάντως, την καρδιά της έχει κλέψει ο Τζόναθαν Αζουλέι (που καμία σχέση με μοντέλο δεν έχει), ανεβάζοντας συνεχώς κοινές τους φώτο στο Instagram.

Η ίδια πάντως στο βιογραφικό της για το casting του «Sports Illustrated», δηλώνει ότι η ένοχη απόλαυση της είναι η πίτα από το σουβλάκι, καθώς και ότι φτιάχνει το καλύτερο τζατζίκι. Αν δεν ήταν μοντέλο θα ήταν δασκάλα νηπιαγωγείου, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της παρακολουθεί ποδόσφαιρο.

Όσο για το ποιο σημείο πάνω της θεωρεί πως είναι το πιο δυνατό; «Ο κ@λος μου», απαντά χωρίς περιστροφές!