Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην πρωθυπουργός στις γιορτές προτίμησε να είναι με τα αδέλφια του, χωρίς την Άντα Παπανδρέου και όλα δείχνουν ότι βρίσκονται πλέον ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Όπως ανέφερε η Σάσα Σταμάτη, δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιώργο Παπανδρέου να διατηρεί σχέση με την personal trainer του, Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου, δεν επιβεβαιώνονται. «Έχουμε αποκλειστικό ρεπορτάζ από το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου ότι δεν τα έχει με τη γυμνάστρια, όμως υπάρχει νέα γυναίκα στη ζωή του», ανέφερε η δημοσιογράφος. 

Ο Γιώργος Λιάγκας, από το δικό του ρεπορτάζ τόνισε χαρακτηριστικά: «Τα έχει με μία πάρα πολύ ωραία. Μου έχουν πει ότι αν δεις αυτήν που βγαίνει τώρα ο Γιώργος θα πάθεις σοκ! Θα σου πέσει το σαγόνι»!

Δείτε το video που ακολουθεί:

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μόνος μετά από 26χρόνια γάμου ο Γ. Παπανδρέου, και σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι μένει πλέον η Άντα.

Μετά από 26 χρόνια κοινής πορείας το ζεύγος Παπανδρέου αποφάσισε όπως όλα δείχνουν να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Δευτέρας η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού έφυγε από το σπίτι όπου έμεναν στο Καστρί και πλέον μένει σε ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι. Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού ανέφεραν πάντως πως πρόκειται για δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να βγει και σχετική ανακοίνωση.

Άτομα από το στενό περιβάλλον του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου, τα οποία υποστηρίζουν ότι η απόφαση για το διαζύγιο ελήφθη σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα. Παρ' όλα αυτά, κανείς δεν ξέρει ποια είναι η ακριβής αιτία που μπορεί να έχει οδηγήσει το ζευγάρι σε μία τέτοια απόφαση, αλλά οι τελευταίες πολιτικές κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού φαίνεται να είχαν δημιουργήσει τριβές ανάμεσά τους.

Παράλληλα, παράξενο ρόλο έπαιξε και η μητέρα του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα, η οποία φαίνεται να μην είχε καλές σχέσεις με την Άντα, ενώ το τελευταίο διάστημα υπήρχαν φήμες πως σταμάτησε να ενισχύει οικονομικά τον γιο της.