Στα Παραπολιτικά 90,1 μίλησε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με αρκετές δημοσκοπήσεις κινείται ψηλά στην πρόθεση ψήφου.

«Είμαστε κάτι διαφορετικό υπό την έννοια ότι έχουμε ένα πρόγραμμα και το πρόγραμμά μας είναι 290 σελίδων άμεσα υλοποιήσιμο. Είναι καταγεγραμμένο επακριβώς τι πρέπει να κάνουμε και κυρίως βασίζεται στην οικονομία. Ψάξτε τα υπόλοιπα κόμματα κανείς δεν έχει πρόγραμμα και η απόδειξη αυτού που λεω είναι το γεγονός ότι η αντιπαράθεση για τις ευρωεκλογές γίνεται για τον Πετσίτη, για τη Novartis, για το κότερο, για τα πούρα που είναι θέματα μείζονος σημασίας αλλά ζητήματα ηθικής πολιτικής και κυρίως εσωτερικής φύσεως. Δεν έχουν να κάνουν με τις ευρωεκλογές αυτά τα ζητήματα, δεν έχουν να κάνουν με το διακύβευμα των ευρωεκλογών» .

Ο ίδιος δηλώνει επίσης ότι πρόθεσή του είναι να ενώσει τους Έλληνες, απορρίπτοντας τα περί αριστεράς και δεξιάς.

Ρωτήθηκε πότε αποφάσισε να κάνει κόμμα: «Όταν κάποια στιγμή η κόρη μου με τις φίλες της συζητούσαν και έλεγαν ότι 'θα τελειώσουμε τις σπουδές μας και θα πάμε στο εξωτερικό να βρούμε δουλειά'. Εκεί είναι που τρελάθηκα. 600 χιλιάδες ελληνόπουλα έφυγαν στο εξωτερικό άφησαν την καλύτερη χώρα του κόσμου και αντ ‘αυτού έρχεται η αντικατάσταση με τον κάθε Χασάν και Αχμέτ από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν για να αντικαταστήσει τον πληθυσμό μας. Αυτό με έκανε να αναλάβω αυτή την ιστορία και να πω θα πάρουμε την τύχη της Ελλάδος στα χέρια μας. Και λεω ότι έκανα στις επιχειρήσεις μου εν ώρα κρίσεως και αυξάνω συνεχώς τον κύκλο εργασιών μου θα το κάνω για την πατρίδα μου. Είναι εύκολο γιατί είναι επιχειρηματίας, οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί δεν ξέρουν να παράγουν.»

Ερωτηθείς πού τοποθετείται το κόμμα του, δήλωσε μόνο Έλληνας: «Ας με λένε φασίστα, ακροδεξιό, ακροαριστερό δεν με απασχολεί, τη συνείδησή μου να έχω καθαρή.»

Τέλος, για τη λεγόμενη «13η σύνταξη», έκανε λόγο για φαυλότητα και ανήθικη συμπεριφορά. «Αντί να πούμε, θα παράγουμε πλούτο, θα έχουμε δουλειές, θα αυξήσουμε μισθούς αυτοί σκέφτονται πως θα κόψουν συντάξεις ή πως θα μειώσουνε τη φορολογία. Εμείς λέμε αυξάνουμε τον πλούτο για να μπορούμε να δώσουμε χρήματα και μπορούμε να το κάνουμε.»