Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδήλωση του Γιάννη Μώραλη και του «Πειραιά Νικητή», εν όψει του δεύτερου γύρου  των εκλογών, όπου ο δήμαρχος Πειραιά θα αναμετρηθεί με τον Νίκο Βλαχάκο.

Στην τελευταία εκδήλωση πριν τις εκλογές στο Πασαλιμάνι, ο Γιάννης Μώραλης, ευχαρίστησε τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες για το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής, όπου ο "Πειραιάς Νικητής" έλαβε 45%.

Ο δήμαρχος Πειραιά, συμπλήρωσε πως είναι πολύ σημαντικό ότι ο Πειραϊκός λαός αναγνώρισε την προσπάθεια που κατέβαλε η δημοτική αρχή αυτά τα 5 χρόνια. Τέλος κάλεσε τους δημότες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές της Κυριακής και να δώσουν οριστική νίκη στον Πειραιά Νικητή, ώστε να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησε το 2014.

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Υπάρχει ένας Πειραιάς, ενωμένος και δυνατός»

 Στη συνέχεια, έλαβε τον λόγο για έναν σύντομο χαιρετισμό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες για το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής. Στην συνέχεια λέγοντας πως δεν υπάρχουν φαβορί, κάλεσε να συμμετέχουν όσοι περισσότεροι στις εκλογές, να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια για το μέλλον του Πειραιά. Τέλος επεσήμανε, πως "Δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί, υπάρχει ένας Πειραιάς, ενωμένος και δυνατός. Σας θέλουμε όλους κοντά μας. Να ξέρετε ότι όλες αυτές τις μέρες, το χαμόγελό σας, η αγκαλιά σας, μας δίνουν δύναμη να κάνουμε ακόμα περισσότερα για την όμορφη πόλη μας".

Συναυλία
Στέλνοντας μηνύματα ενότητας όλων των πολιτών ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσαν τον παλμό της νέας νίκης για τον Πειραιά. Την πανηγυρική εκδήλωση του Πειραιά Νικητή πλαισιώνει η συναυλία του  Χρήστου Νικολόπουλου. Την εκδήλωση άνοιξε ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης και η Ασπασία Κρητικού.